Katalogi

Suositut filtterit
2 661 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Bershka on ajankohtaisen katumuodin edelläkävijä

Espanjalainen brändi Bershka on pysytellyt ajan hermolla jo vuodesta 1998. Vaatemerkki ottaa inspiraationsa uusimmista tuulista musiikissa, teknologiassa ja sosiaalisessa mediassa, joten tarjolla on aina ajan tasalla olevia vaatteita. Oli tyylisi sitten naisellisen kurvikas tai rento over-sized, Bershkalta löydät juuri itsellesi sopivat vaatteet ja asusteet. Merkki tarjoaa trendikkäitä vaihtoehtoja myös urheilu- ja vapaa-ajan pukeutumiseen. Tätä merkkiä et vielä löydä Suomessa omista liikkeistään, joten kannattaakin napata tuotteet Zalandon nettivalikoimasta.

Bershka tarjoaa vaatteet ja asusteet naisten sekä miesten mallistoissa, ja useat tyylit sopivat myös unisex-käyttöön. Naisellisemman linjan tyylit ovat espanjalaisittain tulisia ja kurveja korostavia, joten ne sopivat hyvin kuumiin illanviettoihin. Rennommat katutyylit taas näyttävät hyvältä niin Madridissa, Lontoossa ja Rovaniemellä.

Espanjalaisbrändin valikoimista löydät esimerkiksi ajankohtaiset, ysäriltä tutut leveälahkeiset farkut, jotka näyttävät hyviltä yhdistettyinä minitoppiin, platform-kenkiin tai rentoihin tennareihin. Myös flared-malli eli trumpettilahje on tullut takaisin, ja tämä katumuotimerkki on ollut ensimmäisiä trendin aallonharjalla. Löydät farkkuvalikoimista edelleen myös suorat lahkeet tai pillifarkut – jokaiselle jotakin.

Bershka-vaatteet leikkivät väreillä ja materiaaleilla

Bershkalla pysytellään mielellään ajan hermolla niin tyyleissä kuin vaatteiden materiaaleissakin. Brändistä pitävät tyylitietoiset, kokeilunhaluiset katumuodin edelläkävijät, jotka yhdistelevät rohkeasti eri kuoseja. Kokeile vaikka kiiltäviä ja helppohoitoisia pehmeästä keinonahkasta valmistettuja housuja yhdistettynä perinteiseen collegeen. Vaihtoehtoisesti voit testata pitsillä koristeltua korsettitoppia kulutettujen, leveälahkeisten farkkujen kanssa. Bershkan korut, kengät ja asusteet kruunaavat lookin, ja vaihtoehtoja ja yhdistelmiä on lukemattomia.

Miesten mallisto tarjoaa mahdollisuuksia piristää perinteistä collegehupparilookia esimerkiksi persoonallisin printtikuvioin. Mustaa hupparia koristava pinkkikeltainen statement-printti sopii rohkealle pukeutujalle ja tuo asukokonaisuuteen hiukan punk-henkeä.

Espanjalaisbrändi antaa oivat mahdollisuudet myös minimalistiseen pukeutumiseen. Löydät mallistosta myös vaatekaapin yksinkertaiset perusvaatteet, kuten yksiväriset topit, legginsit ja farkut, jotka tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia yhdistelyyn ja kerronpukeutumiseen. Myös asustevalikoima on aina ajan tasalla. Korut, laukut, kengät, lämmittävät kaulahuivit, pipot – kaikki löytyy saman merkin katon alta.

Bershka-tyyli sopii rannalle ja rinteeseen

Tämä nuorekas brändi valmistaa ajan hermolla olevia vaatteita ja asusteita melkein jokaiseen säähän ja vuodenaikaan. Zalandon vaihtuvista valikoimista löydät eri lämpötiloihin ja sääolosuhteisiin sopivat vaatteet yhdellä kertaa. Ehkä tarvitset toppatakkia talviurheiluun – silloin Bershka on katu-uskottava valinta. Tai jos olet suuntaamassa biitsille – nappaa silloin vintagehenkiset suuret aurinkolasit ja rantakassi nettikaupastamme. Kuuma, vartalonmyötäinen mekko sopii illan juhliin.

Monen muun espanjalaisen high street- ja katumuotimerkin tapaan Bershkan tuotteet ovat kohtuuhintaisia ja siksi monen ulottuvilla. Pukeutumalla tähän merkkiin ei kuitenkaan tarvitse huolehtia siitä, että joka toisella vastaantulijalla olisi sama asu. Kun ostat vaatteesi Bershkalta, olet aina askeleen edellä muita. Brändi seuraa tiiviisti myös muuta kulttuuria muodin lisäksi, erityisesti musiikin maailmaa. Nappaa siis tyyli-inspiraatiosi Zalandon verkkokaupasta ja erotut taatusti joukosta persoonallisella lookillasi.