Mallisto

Suositut filtterit
661 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Glamorous pukee jokaisen naisen, oli persoonallisuus mikä tahansa. Manchesterista kotoisin oleva merkki luo elegantteja vaatteita, joissa on juuri sopivasti särmää ja showstopper-meininkiä. Brändin design saa inspiraationsa high fashionista, modernista yöelämästä ja vintagesta. Se hamuaa inspiraatiota ympäri maailmaa, mikä näkyy upeina kankaina ja yksityiskohtina. Jos haluat pysyä trendeissä ajan tasalla ja silti luoda juuri itsesi näköisiä tyylejä, joissa on aina jokin juju, on tässä hurmaava merkki tutkailtavaksesi.

Glamorous tietää trendit

Glamorous edustaa brittiläisen modernia muotia, jossa yhdistyvät itsevarmalla tavalla maskuliiniset ja feminiiniset piirteet, pehmeät ja vahvan graafiset piirteet sekä herkät sävyt ja vahvat printit. Naisten brittimuoti tunnetaan rohkeasti eri tyylien ja kuosien yhdistelystä. Hauskan pitäminen on helppoa myös pukeutuessa Glamorousin upeisiin vaatteisiin, joissa on roimasti persoonallisuutta ja omaleimaisuutta. Puseroiden ja tunikoiden trumpettihihat ja kauniit kirjailut viestivät boho chic -tunnelmaa. Luotko jännittävän tyylin yhdistämällä feminiiniset puserot revittyihin girlfriend-farkkuihin. Tai ehkä tänään haaveilet Pariisista ja puet lempifarkkujesi kanssa raitaisen paidan – ajaton ja raikas! Kaunis iltalook syntyy brändin yksinkertaisen eleganteista slip dress -mekoista ja kotelomekoista. Yhdistätkö mekkoosi sirot korkkarit vai seksikkäät ylipolvensaappaat? Röyhelöt tuovat liehuvaan minimekkoonkin kauniita yksityiskohtia. Leikkisät playsuitit tai kuviolliset haalarit ovat modernin mimmin vaihtoehto mekolle. Tyylisi voisi kruunata tyylikäs nahkarotsi tai pusakka.

Glamorousin laukut ja kengät ovat omaa luokkaansa

Painaako rintaasi kaukomatkojen kaipuu? Kauas ei tarvitsekaan lähteä, kun voi pujottaa jalkansa Glamorousin raikkailla väreillä vietteleviin pistokkaisiin, sandaaleihin ja kiilakorkosandaaleihin. Sandaaleja voisi koristaa iloiset pompulat, tupsut, hapsut tai kulkuset. Ehkä löydät uusia kulmia ja kujia omasta kaupungistasi, kun astelet pastellisen vaaleina lumoavissa korollisissa sandaalinilkkureissasi. Voit asustaa tyylisi samantyylisillä käsi- ja olkalaukuilla. Upeat kirjailut jatkuvat vaatteista kenkiin ja laukkuihin, ja laukuissa on kenkiin mätsääviä pampuloita ja tupsuja – kirkkaita värejä unohtamatta. Löydät valikoimasta myös hienostuneet korkokengät säihkyvissä metallisävyissä ja hillityissä perussävyissä, jotka on helppo yhdistää, mihin tahansa asuun.

Yhdistät helposti