Mallisto

Suositut filtterit
69 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Saksalainen Bruno Banani on ravistellut muotimaailmaa räväköillä, leikkisillä ja erottuvilla designeillaan jo 1990-luvulta lähtien. Tämä uudistumiskyvyltään lähes luonnonvoimaa muistuttava brändi aloitti alusasujen suunnittelulla, mutta nykyisin tuotevalikoimiin kuuluu alusasujen lisäksi miesten ja naisten vaatteita, jalkineita, asusteita sekä parfyymeja. Kuten brändin tunnuslausekin toteaa, rohkeat designit eivät ole ehkä kaikkien juttu, mutta ne jotka niitä rakastavat, rakastavat täysillä.

Bruno Banani – jotta muoti ei olisi tylsää

Bruno Banani on hajuvesien mainoskampanjoillaan koetellut toisinaan jopa hyvän maun rajoja, mutta brändin rempseän imagon ei kannata antaa säikäyttää. Tosiasiassa brändin valikoimista löytyy runsaasti peruspukeutumiseen sopivia vaatteita, jotka ihastuttavat värikkyydellään ja rennolla käytännöllisyydellään. Pieni flirttailevuuskaan ei ole koskaan pahitteeksi. Erityisen tunnettu yritys on villisti kuvioiduista alusasuistaan ja sopivasti naisellisista uimapuvuistaan. Halutessasi Bruno Banani pukee sinut päästä varpaisiin. Nauti kesäsäistä esimerkiksi brändin ikityylikkäässä karkkivärisessä pikeepaidassa tai verhoudu syyssäältä suojaan rouheaan nahkarotsiin. Koska mikään asukokonaisuus ei ole täydellinen ilman tyylikkäitä jalkineita, brändiltä löytyy myös kattava valikoima erilaisia vapaa-ajan kenkiä, saappaita ja kävelykenkiä. Ja jokaisen pukukokonaisuuden kruunaa tietysti suihkaus brändin omaa viettelevää parfyymia.

Bruno Banani – leikkisyyttä, laatua ja rohkeita irtiottoja

Vaikka meno saattaa välillä yltyä villiksi, Bruno Banani -mies pysyy aina herrasmiehenä. Sama pätee tietenkin myös naispuolisiin brändin kannattajiin. Aito herrasmies osaa tietenkin vaatia vaatteiltaan ja jalkineiltaan kunnon laatua sekä huolellisesti harkittua suunnittelua. Brändi ei ota suunnittelu- ja valmistusasioita kevyesti, vaan jokainen merkin tuote on läpäissyt korkean laatuseulan. Brändi opettaa, että laatu, kepeys, leikkisyys ja hienostuneisuus mahtuvat vaivatta samaan pakettiin. Merkin mallistot ovatkin ainutlaatuinen sekoitus rohkeita kuoseja ja iloisia värejä sekä klassisia vaatteita tuoreella twistillä. Älä kysy keneltäkään lupaa olla oma itsesi. Bruno Banani näyttää, että hauskuus on sallittua.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista