Vyötärövyöt

Suositut filtterit
237 tuotetta

Marilyn Monroe sen jo tiesi - naisellista vyötäröä ei kannata peitellä, vaan korostaa. Vyötärövyö korostaa kauniisti uumaasi. Se tuo eleganttia ryhtiä asuun, josta puuttuu se jokin pieni juttu, se katseenkääntäjä. Vyötärölle kiedotulla vyöllä luot hetkessä itsellesi tyrmäävän ampiaisvyötärön.

Vyö ei ollut alun perin vain muodikas asuste, vaan ennen kaikkea tavaroiden kuljettamista varten, kunnes käsilaukku syrjäytti sen. Nykyään vyötärövyö on hienostunut statement-asuste, joten sen näyttävyyteen kannattaa panostaa. Erityisesti, jos olet itsevarma ja kokeileva pukeutuja, tulet ihastumaan valikoiman erikoisimpiinkin vöihin.

Onko valintasi rock-, folk- vai urban chic -henkinen vyö?

Vyötärövyöt puhaltavat uutta puhtia mihin tahansa tyyliin. Miten olisi ronski kasarihenkinen nahkavyö niitti- tai metallikoristein, joka tuo A-linjaiseen mekkoon rokkia? Yksinkertaisempi metallinen vyö lisää asennetta jopa muuten jäykkään bisnestyyliin kotelomekon seurassa. Muita asusteita et tarvitse tai pitäydy vähintäänkin hyvin minimalistisissa koruissa.

Sievä rusettivyö on vähäeleinen ja sopii lyhyen neuleen ylle tuomaan romanttisen tyttömäistä fiilistä asuun. Yhdistä pastellinen V-aukkoinen neule sinisiin slim fit -farkkuihin tai midi-mittaiseen denim-hameeseen. Asusta pienellä käsilaukulla, joka on samaa sävyä vyön kanssa. Sirot nahkaloaferit viimeistelevät hienostuneen tyylin.

Folk-henkinen paksu nahkavyö on boheemin tyylin kohokohta. Kerrosta pitkä trikoomekko pitkään neuleliiviin tai -takkiin, jonka ylle voit sitoa vyön. Vyö tuo myös 70-luvulta lainattuun kuviomekkoon maalaisromanttisen vivahteen. Moderni, urbaani hippi valitsee tasselivyön tai vyön, jossa on runsas fringe-rivistö. Yhdistä rohkeasti eri tyylejä ja tekstuureja - runsasvolyyminen nahkavyö silkkisen ohuen pikkumustan kanssa on modernia gipsy-tyyliä parhaimmillaan. Näyttävä vyötärövyö voi olla juuri se ratkaiseva tekijä, että sinut huomataan, ole siis luova ja näytä rohkeasti persoonallisuutesi!

Yhdistele ja sekoita