Katalogi

Suositut filtterit
102 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

FUBU katumuodin tienraivaajana

Vuonna 1992 neljä kaverusta perusti Yhdysvalloissa merkin, joka muutti katumuodin maailmaa. Sloganista “for us, by us”, eli käännettynä vapaasti “meille, meiltä”, syntyi FUBU, joka ryhtyi tarjoamaan urheiluhenkisiä vapaa-ajan vaatteita rentoa ja nuorekasta tyyliä hakeville. Nyt vuosikymmeniä myöhemmin brändi on edelleen vahva tekijä katumuodissa ja tarjoaa asiakkailleen sekä uutta että klassista mallistoa.

Moni myöhemmin toimintansa aloittanut vapaa-ajan brändi on ottanut FUBUlta vaikutteita. Eikä ihme, sillä vaatemerkin tuotteissa on kaikki toimivaan katumuotiin vaadittavat ominaisuudet. Laadukkailla materiaaleilla valmistetut rennot, helposti erottuvat ja päällä mukavat vaatteet kuuluvat luonnollisesti merkin vahvuuksiin edelleen.

Vahvasti hip hop -henkinen FUBU toimi aloittaessaan tienraivaajana saman tyyppiselle katumuodille. Ajan saatossa brändiltä ei ole kadonnut sama into ja halu olla vapaa-ajan muodin kärkinimiä. Se näkyy merkin uusissakin mallistoissa, jotka ovat helposti lähestyttäviä ja jokapäiväiseen monipuoliseen käyttöön hyvin soveltuvia vaatteita, joita voit käyttää koulussa, korista kavereiden kanssa pelatessa ja kauppareissulla perheen kanssa.

Urheilullista FUBU-katumuotia miehille ja naisille

Tyyliltään brändin vaatteet edustavat urheilullisen rentoa katumuotia, joka soveltuu kaikille sukupuoleen katsomatta. Merkin valikoimasta löydätkin yhtä lailla reilusti naisten mallistoja, kuin miehillekin suunnattuja tuotteita. Suurta osaa vaatteista leimaa urheilullinen henki ja esimerkiksi printtipaidat muistuttavat klassisen malliston tavoin edelleen hyvin paljon eri joukkuelajien pelipaitoja.

Miesten mallistosta meillä Zalandolla löydät perinteisten printtipaitojen lisäksi loistavasti rentoon arkeen soveltuvia huppareita ja verryttelyhousuja. Nämä päällänsä kelpaa kyllä astella kampukselle tai kavereita tapaamaan. Monipuolista valikoimaa täydentää lisäksi useat muutkin tuotteet, kuten takit ja loistavasti sisäurheiluun soveltuvat shortsit.

Samoin kuin miesten malleissa, löytyy naisille suunnatuissa tuotteissa todella hyvin valinnan varaa. Rennon pelipaitatyylin on normaalien printtipaitojen ja toppien lisäksi saanut myös rohkeat vapaa-ajan mekot. Pätevästä ja mukavan monipuolisesta valikoimasta voit valikoida itsellesi näyttävien värien ja useiden kokovaihtoehtojen kavalkadista mieluisat ja pukeutua rentoon FUBU-tyyliin vaikka pidemmäksikin ajaksi.

Värit ja rentous on FUBUn tuotteissa etusijalla

FUBUn tuotteet ovat aina olleet tyyliltään rentoja. Tämä ei luonnollisestikaan tarkoita sitä, että tuotteiden laatuun olisi suhtauduttu rennosti. Brändin tuotteet ovat hyvälaatuisia ja kestäviä. Niiden kestävyyttä pystyy itsekin vielä parantamaan oikeanlaisella hoidolla ja käsittelyllä. Pitkään säilyvät vaatteet ovat ekologinen teko ja onneksi vaatemerkin tuotteiden laatu mahdollistaakin pitkäaikaisen käytön helposti.

Rentouden lisäksi toinen brändille tärkeä asia on ollut värikkyys. Vaatemerkin tuotteet kuvastavatkin ihmisten monipuolisuutta ja antavat ihastuttavan laajan värivaihtoehtoja, joista valita, lukemattomien eri mallistojen lisäksi. Pukeako päälle perinteisen musta huppari tyylikkäällä FUBU-logolla varustettuna, vai kokeilisiko sitä tällä kertaa vaikka keltaisia verryttelyhousuja? Nämähän voisivat toimia vaikka yhdistelmänä!

Brändin tuotteiden välitön rentous, valikoiman monipuolisuus ja suuri värivaihtoehtojen määrä mahdollistaa monenlaisen kokeilemisen hauskojen asukokonaisuuksien löytämiseksi. Katumuoti saa olla värikästä ja rohkeaa! Sinä päätät, mitkä yhdistelmät ovat omaan käyttöösi parhaita.