Katalogi

Suositut filtterit
168 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Huolettomat hittivaatteet löytyvät selkeiden leikkausten ja denimin maailmasta. Closed on napakan arkityylin osaaja. Ihastelemme etenkin istuvien farkkujen, pehmeiden neuleiden ja katutyylisten kenkien muotokieltä.

Closed napsii tyylipisteet vaivattoman vakuuttavasti

Tunnistat ikivihreät ja aina yhtä vakuuttavat vaatteet siitä, että ne toimivat pienin muokkauksin niin huolitellussa kuin epämuodollisessa asussa. Siksipä italialaislähtöinen Closed saa tyylivainumme heräämään: arkivaatteiden aateliset toimivat pienen twistin kera. Hykertelemme myös sille, että käsin viimeistellyt yksityiskohdat luovat pientä premium-fiilistä mihin tahansa asuun. Laadukkaat materiaalit näyttävät nimittäin hyvältä, oli kiikarissa sitten päheä korkkarilook tai viileä katutyyli. Vai miltä kuulostaa vaikkapa selkeälinjainen neule, joka toimii univormuna niin naisellisen hameen kuin revittyjen farkkujen parina? Tyylitoimituksemme magneetteja ovat vaatteet, jotka toimivat niin rennosti toimistolla kuin iltapäivän kahvilakäynneillä. Bongaamme luottokäyttöön ensimmäisenä jokamuusan luottofarkut, pehmoisen unisex-neuleen ja kiiltäväpintaiset kengät.

Miksaa arkiasuun freesejä luottovaatteita

Aina ajankohtaisen vaatekaapin tyylivinkki 2.0 tulee tässä: päivitä vaatekaappisi rakkain lempivaate ja leikittele muu asukokonaisuus kuosiin fiiliksen mukaan. Freesattu luottovaate näyttäytyy uudessa valossa, kun mätsäät sen eri materiaalien, leikkausten ja printtien kaveriksi. Esimerkiksi hempeä hittiväri vaaleanpunainen näyttää tyrmäävän hyvältä kauluspaidassa, joka on mätsätty selkeälinjaisten nilkkapituisten kangashousujen pariksi. Ja kun haluat hypätä business-lookin ulkopuolelle, mätsää maanläheiseen asukokonaisuuteen ripaus printtejä ja värejä: kuvioitu t-paita tai kirkkaanvärinen pikkulaukku ovat statement-jujuja parhaimmillaan. Closed on myös merkki, jonka kohdalla farkkuvalikoimaa ei kannata sivuuttaa. Bongaamme katutyylin tärkeimmät elementit eri leikkauksilla ja pituuksilla. Nilkkapituiset farkut ovat parhaimmillaan teräväkärkisten toimistoloafereiden tai korollisten nilkkurien parina. Ja valitsemme rennon siluetin straight leg -farkut silloin, kun haluamme fiilistellä katukiveyksillä tennarien ja lantiomittaisten bombertakkien tyylissä. Kun taas tiedossa on viileneviä iltoja, asusteiden kulmakivet annostelevat asuun pehmeyttä: luonnonmateriaaliset pipot ja huivit ovat toiminnallisen tyylin sankareita.

Yhdistele ja sekoita