Mallisto

81 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kaipaavatko sporttisen perheen ulkoiluvaatteet huippumuodikasta päivitystä? Norjalainen Kjus tuntee ulkoilun salat perin pohjin, se tekee trendikkäitä vaatteita liikunnallisesta tyylistä lumoutuneille naisille. Brändi luo kaupungillekin kelpaavaa sporttimuotiaan myös moderneille miehille ja tyylikkäästi puetuille lapsille.

Vietätkö suuren osan vapaa-ajastasi häikäisevän valkoisilla rinteillä? Kjus on pätevä ehdokas laskettelua rakastavan naisen luottobrändiksi. Sen vartaloa myötäilevä untuvatakki antaa näyttävyyttä sporttisesti maustettuun kaupunkiasuun. Tämä muotivaate istuu vaikka toimistotyyliin valittujen farkkujen ja pitkähihaisen raitapaidan seuraan! Miesten taidokkaasti tikattu untuvatakki on elegantti valinta suorien housujen seuraksi. Lasten hyvännäköisessä laskettelutakissa sujuvat villimmätkin talviharrastukset. Ehkä lisäät myös koulumatkalle takin tyyliin istuvat talvihousut!

Kjus lisää kaupunkityyleihin sporttisuutta

Kjus tekee vaatteistaan trendikkään ja persoonallisen näköisiä. Naisten vaatteiden linjakkaat leikkaukset erottuvat esimerkiksi urheilutakeissa ja fleecepaidoissa. Brändin kekseliäät ratkaisut, kuten huppua kiertävä vetoketju, ovat myös edukseen erottuvia yksityiskohtia. Arvostatko suloisesti lämmittäviä untuvia? Ne ovat asettuneet untuvatakkien lisäksi keveisiin verryttelytakkeihin. Miehekkäät talvihousut ovat tyyliltään selkeitä ja helposti yhdisteltäviä. Olisivatko muhkeiksi tikatut talvitakit tyylikäs pari lapsesi sileäpintaisten lasketteluhousujen kanssa?

Kjusilla on käytössään kirkas väripaletti, joka ilmentää erinomaisesti liikkumisesta syntyvää iloa! Voit leikitellä myös ylä- ja alaosan selkeillä kontrasteilla, kuten Cambridgen herttuatar Catherine. Hän taiteilee tyylikkäästi lasketteluasunsa valkoisella ja mustalla värillä. Myös miesten ja lasten energiaa heijastavat värit ovat saaneet rinnalleen trendikkäitä maanläheisiä sävyjä. Niitähän voit toistaa muodikkaissa asusteissakin.

Yhdistä Kjusin suunnittelemaan huippumuotiin hyvännäköisiä jalkineita. Naisten katutyylissä toimivat vähän pidemmät urheilulliset takit ja rohkeat talvisaappaat. Miesten talvitakit ja talvibootsit taas ovat huipputrendikäs pari, joiden vaikutusta voisit tehostaa eleettömällä pipolla ja käsineillä. Lasten korkeavartiset talvisaappaat saattaisivat tavoitella esimerkiksi upean takin ja repun yhtenäistä värimaailmaa.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista