Suositut filtterit
119 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Ensiluokkainen laatu, tyyli ja istuvuus - tätä kaikkea on Citizens of Humanity. Tämä farkkumuodin kärkikastia oleva merkki tarjoaa naisille ja miehille uusimmat farkkumallit taitavilla leikkauksilla. Mallistosta löydät esimerkiksi korkeavyötäröisiä high-rise-malleja, lyhyitä vajaamittaisia farkkuja ja trendikkäitä leveälahkeisia housuja. Jos olet klassisen farkkumuodin ystävä, mallisto tarjoaa myös aina toimivat vaatekaapin kulmakivet, tummansiniset perusfarkut suoralla tai kapealla lahkeella.

Citizens of Humanity syntyi rakkaudesta farkkuihin

Citizens of Humanity on perustettu vuonna 2003, jolloin visionääri ja suunnittelija Jerome Dahan halusi tuoda farkkumuotiin ennennäkemätöntä luksusta. Alkujaan ranskalaisen, sittemmin amerikkalaistuneen Dahanin perustama farkkumerkki sai valtavan suosion. Merkin perustaja kuvailee ylellisessä brändissä yhdistyvän kaiken sen, mitä farkkumerkki voi olla: ammattitaidon, luovuuden ja ennen kaikkea intohimon ja rakkauden farkkua kohtaan materiaalina. Nykyisin merkin farkkuja myydään designer-putiikeissa ympäri maailman. Muun muassa useat Hollywoodin tyylitaiturit ovat ottaneet merkin farkut osaksi pukeutumistaan. Maailmanlaajuinen suosio sekä eturivin tähtien fanikunta kertoo siitä, että Citizens of Humanity pystyy uudistumaan ja tarjoamaan laadukkaat, aina ajankohtaisimmat farkkumallit.

Täydellistä farkkumallia etsivälle - Citizens of Humanity

Puuttuuko vaatekaapistasi vielä ne täydellisesti istuvat farkut? Ovatko vanhat suosikkifarkkusi jo kuluneet puhki? Citizens of Humanity -farkut ovat sijoitus, jota et tule katumaan. Ne kestävät käytössä pitkään ja toimivat moneen eri tyyliin yhdisteltynä. Pue asusi vaikkapa samaan tapaan kuin Hollywood-julkkikset. Esimerkiksi Kate Bosworth on nähty merkin mom jeans -farkuissa ja valkoisessa reilun kokoisessa kauluspaidassa. Ja päivänä, jolloin et keksi mitään muuta päälle pantavaa, toimii jo klassikoksi muodostunut sinisten farkkujen ja raitapaidan yhdistelmä. Tämä kombinaatio sopii rentona unisex-tyylinä niin miehille kuin naisillekin. Panosta laatuun ja etsi uudet suosikkisi ylellisestä Citizens of Humanity -valikoimasta!

Tutustu myös