Katalogi

Suositut filtterit
678 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Sveitsiläinen Hanro tunnetaan alusasujen luksusmerkkinä, joka hurmaa niin käytännöllisen mukavuuden ystävät kuin poikkeuksellista luksusta rakastavat Hollywood-tähdetkin. Jo 1800-luvulla toimintansa aloittanutta brändiä pidetään tänä päivänä yhtenä maailman arvostetuimmista alusasuvalmistajista. Hanron vetovoima syntyy tasapainoisesta yhdistelmästä luonnollisten materiaalien eleganssia, taidokkaan muotoilun ylellisyyttä ja täydellisesti istuvaa käyttömukavuutta. Se ei heittäydy jokaisen trendivirtauksen vietäväksi vaan luottaa edelläkävijän elkein omaan tyyliinsä, joka on samaan aikaan moderni ja ajaton.

Hanro luo ylellistä alusvaatedesignia yli 130 vuoden kokemuksella

Hanron juuret ulottuvat aina vuoteen 1884, jolloin vaatetehtailija Albert Handschin perusti Sveitsin Liestalin kaupunkiin pienen kutomon, jonka päätuotteena olivat mahdollisimman pehmeistä ja mukavista luonnonkuiduista valmistetut alusvaatteet. Kohderyhmänä olivat alusta alkaen etenkin hienostunutta, kestävää ja ajanmukaista muotoilua arvostavat asiakkaat. Vuosikymmenten saatossa sen suosiota on kasvattanut ainutlaatuinen, patentoitu neuletekniikka, joka on mahdollistanut erikoisen kevyiden ja ilmavien puuvilla-, villa- ja silkkialusasujen toteuttamisen. Kun mukaan lisätään vielä aikaansa seuraava, horjumaton tyylitaju ja ripaus viettelevää ja rohkeaa erottuvuutta, on menestysresepti valmis. Tänä päivänä Hanron alusvaatteet erottuvat massasta minimalistisen eleganssinsa ansiosta. "Vähemmän, mutta vain parasta" kuvaakin täydellisesti sen linjaa. Poikkeuksellinen laatu näkyy materiaalien lisäksi myös tuotteiden viimeistelyssä, yksityiskohdissa ja esteettisesti puhtaissa linjoissa.

Silkinpehmeää kosketusta ja muotoilua vaativaan makuun

Hanron ideologian mukaan todellinen luksus on jotain, joka ei vain näytä hyvältä, vaan jonka voi myös tuntea ihollaan. Siksi sen vaatteissa käytetäänkin erityisen paljon silkkiä ja pehmeäksi käsiteltyä puuvillaa yhdistettynä uusiin, saumattomiin teknologioihin. Naisten ja miesten alusvaatteiden lisäksi sen kokoelmiin kuuluu myös pitkiä alusasuja, yövaatteita ja kylpytakkeja. Laadukkaat ranskalaiset pitsit ja sveitsiläiset koristeompeleet viimeistelevät naisten alushousujen ja rintaliivien sensuellin viehättävyyden uniikilla tavalla. Miesten kokoelmien tyylikäs ilme syntyy puolestaan selkeistä väreistä ja hallitun linjakkaasta istuvuudesta. Nämä alusvaatteet ovat löytäneet tiensä myös elokuvamaailmaan: Marilyn Monroe pukeutui Hanro-alushousuihin Kesäleski-elokuvan ikonisessa korviin hulmuavan hameen kohtauksessa, ja Nicole Kidmanin yllä nähtiin Hanron alustoppi menestyselokuvassa Eyes Wide Shut.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista