Katalogi

Suositut filtterit

Parempi vapaa-aika syntyy vaatteista, jotka haluat pitää ylläsi aamusta iltaan. Brittimerkki Tom Joule palaa suunnittelussaan orgaanisen ja rennon muodin lähteille. Kauniit puserot ja pirteät sadetakit ovat sulassa sovussa linjakkaiden kynähameiden ja skarppien poolopaitojen kanssa.

Tom Joule, joka tunnetaan myös nimellä Joules, on brittiläisen vaatevalmistuksen kärkinimiä. Eikä ihme! Merkin suunnittelu on jo yli 25 vuoden ajan edustanut englantilaisen tyylin parhaita puolia. Vaihtelevia sääolosuhteita kestävät materiaalit, raikkaat raita- ja kukkaisprintit ja rento muotoilu tekevät vapaa-ajasta hetkessä parempaa. Niin naisille, miehille kuin lapsillekin suunnitteleva merkki on ennen kaikkea kokonaisvaltainen lifestyle-brändi. Merkin vaatteet ja asusteet on suunniteltu aktiiviseen elämäntyyliin, jossa ulkoilu, päiväunet ja illallinen tulee pystyä tekemään samoissa vaatteissa.

Tom Joule - värikkäitä vaatteita ja asusteita rentoon vapaa-aikaan!

Värikkäitä printtejä, sateenpitäviä materiaaleja ja ennakkoluulottomia tyyliratkaisuja - Tom Joule -mallisto on energisen tyylin ilmentymä. Klassiset raitapaidat, pirteät ulkoilutakit ja trendikkyydellään yllättävät kumisaappaat edustavat valikoiman kirkkainta kärkeä. Siistit ja seilorihenkiset raidat tuovat niin pitkä- kuin lyhythihaiseen paitaan ennennäkemätöntä ryhtiä. Näppärä malli sopii vaikka koko perheelle aina isästä äitiin ja perheen pienimpiin. Merkki uskaltaa ravistella tylsän ulkoilumuodin uuteen uskoon - raikkailla kukka- ja luontoprinteillä varustetut takit ja kumisaappaat tekevät syystyylistä suosikkisi. Raikas laivastonsininen, energinen keltainen ja puhdas valkoinen ovat malliston vallitsevat värit.

Tom Joule -filosofia kannustaa muuttamaan tavallisen arjen erinomaiseksi. Unohda siis jäykät tyylisäännöt, ja uskalla kokeilla! Sekoita printtejä keskenään - kukat ja pilkut, ruudut ja raidat viihtyvät yhdessä. Pue sekä ylä- että alaosaksi jotain maksilinjaista, sillä kontrastit istuvan ja löysän välillä ovat so last season.

Yhdistät helposti