Katalogi

Suositut filtterit
305 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tanskalainen lastenkenkämerkki Bisgaard on laadun ja tyylin synonyymi. Merkin kengät valmistetaan laadukkaasta nahasta Portugalissa ja niiden designissa kohtaavat ajankohtaisuus, käytännöllisyys ja tietysti hurmaava söpöys. Värimaailma on reipas: valikoimasta löytyy niin huoletonta vihreää, hauskaa pinkkiä kuin iloista keltaistakin!

Bisgaardin kenkien suunnittelusta vastaa Marianne Bisgaard, joka perusti yrityksen puolisonsa kanssa vuonna 2003. Kengät tunnistaa hyvästä laadusta, kestävyydestä ja istuvuudesta, sekä tyylikkäästä ilmeestä - leikkisyyttäkään unohtamatta. Malleja on niin vauvoille kuin isommillekin lapsille, sandaaleista tennareihin ja talvisaappaisiin!

Bisgaard - tyylikästä kenkämuotia lasten ehdoilla

Täydelliset arkikengät ovat tyylikkään näköiset, siistit ja monenlaisia kelejä kestävät. Ennen kaikkea niistä pitävät niiden käyttäjät - lapset itse. Hauskat värit ja mukavuus houkuttelevat laittamaan lempikengät jalkaan päivästä toiseen! Huolellisesti viimeistellyt nilkkurit ja saapikkaat sopivat koulupäiviin ja harrastuksiin ja luovat lapsen asukokonaisuuteen huolitellun sävyn. Ne sopivat paitsi farkkujen ja legginsien kanssa myös siistimmän asun seuraksi. Niin tytöt kuin pojatkin ihastuvat merkin muodikkaisiin tennareihin, oli kyseessä sitten makeat korkeavartiset mallit tai kesäisen kevyet matalat mallit.

Bisgaardin talvikengät on suunniteltu pohjoismaisia talvia ajatellen. Pohjassa on pitoa, ja lämpimän vuoren ansiosta varpaat pysyvät lämpiminä pulkkamäessäkin! Loskaisia päiviä ja syyssateita varten puolestaan hankitaan iloisen väriset, somat kumisaappaat. Kesällä mekkoihin ja shortseihin yhdistetään tietysti sandaalit. Niiden ilme on harkitusti retrohenkisen perinteinen, mutta värimaailmassa on runsaasti valinnanvaraa. Myös juhliin sopivia malleja löytyy!

Tutustu myös