Katalogi

Suositut filtterit
220 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Dsquared2 vaatteet rokkaavat kantajansa päällä

Jos olet etsinyt persoonallista ja uskottavaa merkkiä, joka valmistaa tyylikkäitä vaatteita, on Dsquared2 juuri sellainen. Merkki valmistaa vaatteita todella monipuolisesti niin miehille kuin naisille ja tämän lisäksi vielä lapsille. Valikoimassa on vaatteiden lisäksi paljon tyylikkäitä kenkiä ja esimerkiksi aurinkolaseja. Voit halutessasi pukeutua vaikka päästä varpaisiin tämän merkin upeisiin luomuksiin. Zalandon valikoimasta voit hankkia merkin vaatteita sekä aivan pienille lapsille että aikuisille. Brändin luojat, veljekset Dan ja Dean, jakavat elämäänsä Lontoon ja Milanon välillä. Heidän Dsquared2-mallistonsa on kuitenkin valmistettu Italiassa. Tämä selittää hieman brändin mottoa, joka on “Born in Canada, made in Italy”, eli syntynyt Kanadassa, mutta tehty Italiassa. Tuotteissa on otettu vahvasti vaikutteita Kanadasta, koska veljekset ovat sieltä kotoisin. Toisaalta, koska Dan ja Dean ovat asuneet osittain jo pitkään Italiassa ja tuotteet valmistetaan siellä, on Italialla ollut suuri merkitys vaatteiden luomisessa. Merkin suunnittelussa kanadalainen rentous todella yhdistyy italialaiseen huippumuotiin. Juuri tämä tekee merkistä erityisen mielenkiintoisen.

Dsquared2-merkin mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen tarina

Kaikki sai alkunsa, kun kanadalaiset veljekset Dean ja Dan Caten aloittivat opiskelunsa. Heidän tiensä muodin maailmaan alkoi vuonna 1984 tunnetusta newyorkilaisesta suunnitteluun keskittyvästä Parson’s School of Design -koulusta. Tästä samasta koulusta on valmistunut useita huippusuunnittelijoita. Kahdeksan vuotta myöhemmin tämä kaksikko muutti Italiaan, maahan, joka tunnetaan pettämättömästä tyylitajusta ja kyvystä luoda uusimpia muotitrendejä. Veljeksillä oli tavoitteena ja intohimona luoda oma brändi. He tekivät yhteistyötä monien kuuluisien ja rakastettujen italialaisten muotitalojen kanssa. Tämän jälkeen oli heidän aikansa alkaa luoda jotakin uutta ja täysin omaa. Vuonna 1995 kaksikko esitteli ensimmäisen miesten mallistonsa Dsquared2-merkin alla. Ensimmäinen lippulaivamyymälä avattiin Milanoon ja sen jälkeen merkin liikkeitä on avattu ympäri maailman. Liikkeitä löytyy ympäri Eurooppaa ja esimerkiksi myös Singaporessa. Merkin tarina sai tästä alkunsa ja se on jatkunut tähän päivään asti. Vaatteiden omalaatuisuus ja persoonallisuus on herättänyt suuria tunteita. Vaatteita on nähty useiden julkisuuden henkilöiden päällä ja jopa musiikkivideoilla asti.

Dsquared2-vaatteiden filosofia ja arvot näkyvät suunnittelussa

Merkin ydin arvoja ei voi kuvailla vain muutamalla sanalla. Brändi on niin monipuolinen ja mielenkiintoinen, että parempi kertoa siitä, miten brändi näkee itse itsensä. Brändi on itse kuvaillut tyyliään mielenkiintoiseksi yhdistelmäksi kanadalaista ikonografiaa ja italialaisen räätälityön taidokkuutta. Tähän yhdistelmään lisätään vielä runsaasti leikkisää aistillisuutta, ja näin voisi kuvailla Dsquared2-brändin tyyliä. Kanadalaisuus näkyy usein vaatteissa esiintyvinä hauskoina vaahteranlehtinä, joista on tehty monenlaisia printtejä. Vaatekokoelmat ovat saumatonta kontrastien sulautumista toisiinsa. Niissä yhdistyvät vaivattomasti sporttisuus ja glamour tai rentous ja liioiteltu ylellisyys. Näiden lisäksi merkki kokee, että heidän vaatteissaan maskuliinisuus ja feminiinisyys sulautuvat virtaviivaisesti toisiinsa. Tämä kaikki luo erottuvan käsityksen hieman vaihtoehtoisemmasta luksuksesta.