Mallisto

Suositut filtterit
229 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Luulitko jo, että olet nähnyt kaiken, mitä denim-muodilla on tarjottavanaan? Japanilainen vaatemerkki Edwin todistaa luulot vääräksi. Farkkumuotiin erikoistunut brändi lupaa asiakkailleen hieman parempaa denimiä. Merkin vaatteet ammentavat japanilaisesta muodista ja perinteistä mutta tekevät sen nykyaikaisella otteella. Vaatteissa kohtaavat minimalismi, skarppi toimistolook ja retro fiftarityyli. Jo vuonna 1947 perustettu Edwin valmistaa moderneja vaatekappaleita, jotka keskittyvät olennaiseen. Merkin vaatteet ovat helppoja ja huolettomia arkivaatteita, jotka kestävät käyttöä, yhdistelyä ja katseita.

Edwin – modernin ja retron suunnittelun ajaton yhdistelmä

Ajattomuus on Edwinin suunnittelussa vallitseva teema. Puhtaat linjat, suorat leikkaukset ja harkitut printit varmistavat, että vaatteiden ilme säilyy ajankohtaisena pitkään. Merkin farkut ja kauluspaidat ovat mielenkiintoinen yhdistelmä modernia ja retroa suunnittelua. Miesten farkuissa käärityt lahkeet ja laskettu haarakiila yhdessä tumman denimin kanssa luo siistin mutta rennon yleisilmeen. Naisten farkut hakevat illuusiota pitkistä sääristä – korkea vyötärö ja kapeat lahkeet pidentävät jalkoja. Vajaamittaiset lahkeet voivat olla lämpimien kevät- ja kesäpäivien suosikkiyksityiskohta. Kokeile väljiä straight cut -farkkuja, kun haluat tyyliisi tomboy-fiilistä. Yksi Edwin-vaatteiden vahvuuksista on monipuoliset värivalinnat. Merkki on mestari varioimaan denimistä erilaisia ja erityylisiä versioita. Syvänsininen farkku saa rinnalleen hyvin vaalean denimin tai harjatun harmaan. Erilaiset pesut tekevät jokaisesta farkkumallista uniikin parin.

Minimalistinen Edwin tekee pukeutumisesta helppoa

Edwin on tyylin ytimessä myös paita- ja mekkomallistonsa puolella. Brändin yläosissa näkyy hyvin japanilaisen harkittu tyylikkyys. Huolitellut kaulukset, vaaleat pastellivärit ja väljä istuvuus takaavat, että paitojen muotokieli pysyy tuoreena vuodesta toiseen. Ajattomuus tekee myös mallistojen eri vaatteiden yhdistelystä helppoa – niin keskenään kuin muiden vaatekappaleidesi kanssa. Tee kauluspaitalookista kiinnostava yhdistämällä linjakas ja vaalea paita vaaleisiin farkkuihin. Kokovaalea unisex-tyyli toimii sekä miehellä että naisella. Naisellinen asu raikastuu korallinvärisellä huulipunalla ja sirolla kaulakorulla. Sujauta olan yli pieni ruskea nahkalaukku asun väripilkuksi. Miehen kauluspaitaan nojaava tyyli ei vaadi mitään muuta kuin hihojen kääräisyn ja nahkaisen rannekellon tai rannekkeen lisäämisen.

Yhdistele ja sekoita