accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Luettelo / Anna Field 3200 tuotetta

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
3200 tuotetta
3200 tuotetta

Anna Field

Anna Field -espadrillot naisille

Anna Field on saksalainen vaatemerkki, joka valmistaa hienostuneita ja tyylikkäitä vaatteita ja kenkiä joka tilanteeseen. Merkin tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota viimeisteltyihin yksityiskohtiin. Nämä vaatteet on tehty trendikkäälle kaupunkinaiselle, joka ei halua piiloutua varjoihin vaan haluaa tulla nähdyksi. Anna Fieldin vaatteisiin ja kenkiin pukeutuva nainen on moderni, innovatiivinen ja itsestään varma tilanteessa kuin tilanteessa.Valikoimaan ei kuulu vain vaatteita (takkeja, paitoja, mekkoja) ja kenkiä (saappaita, nilkkureita, avokkaita) vaan myös asusteita, kuten laukkuja, huiveja ja vöitä. Anna Fieldin kokoelmasta löydät arkeen sopivia trikoopaitoja ja takkeja tai pitsikuosisia mekkoja juhliin ja muuhun illanviettoon. Työssäkävälle naiselle on tarjolla toimistoon sopivia elegantteja ja aistikkaita bleisereitä ja avokkaita.


Anna Fieldillä on valtava valikoima asusteita ja vaatteita arkeen ja juhlaan - minkä tyylin sinä valitset?

Anna Field -reppu naisille

Zalandon nettikaupassa ovat Anna Fieldin tuotteet hyvin edustettuina ja voit valita eri väreistä, malleista ja kuoseista. Kaikki Anna Fieldin vaatteet ja jalkineet on koottu yhteen ja samaan paikkaan, josta voi helposti selata tämän merkin tuotteita, ja ostaa vaikka koko asukokonaisuuden! Asusteosuudesta löydät laukkuja, lompakoita, erivärisiä huiveja ja pipoja. Anna Fieldin kenkiä on verkkokaupassamme yli 700! Voit pudottaa ostokoriisi niin Suomen talveen oivalliset lämpimät saappaat kuin illanviettoihin ja toimistoon sopivat sirot ja elegantit avokkaat. Värivalikoima vaihtelee hillityistä mustasta ja ruskeasta huomiota herättävämpiin keltaiseen, punaiseen ja sähkönsiniseen. Takkiosiosta voit ostaa hauskan kukkakuvioisen farkkutakin kevääseen tai siistin ja klassissen bleiserin toimistokäyttöön. Anna Field tarjoaa myös paitoja moneen makuun: yksivärisiä toppeja ja paitoja arkiseen arkiseen käyttöön ja värikkäita printtipaitoja räväkkäämpään lookiin.


Uniikkeja yksityiskohtia huomiota herättävään asukokonaisuuteen

Anna Fieldin tuotteissa on keskitytty erityisesti yksityiskohtiin: tarkoitus on tarjota asiakkaalle uniikkeja ja muodikkaita tuotteita. Tämän saksalaisen merkin laukut ovat koristeltu kauniilla soljilla ja lukoilla tai pitsiyksityiskohdilla, viimeisteltyä sisävuorta unohtamatta. Mekoissa on käytetty kiiltäviä kankaita, tyylikkäitä ja huoliteltuja leikkauksia ja pitsisiä kuoseja, jotka viimeistelevät iltalookin. Paidoissa ja topeissa on mielikuvituksellisia ja hauskoja printtejä ja värikkäitä kuvioita. Kokoelmassa on myös säihkyviä paljetteja ja hopeanvärisiä kuvioita, jotka vetävät kaikki katseet puoleensa. Huomaa myös vyöt, joissa on pirteitä kukkakuvioita ja pronssinvärisiä kaiverruksin koristeltuja solkia. Älä siis odota enää vaan selaa Anna Fieldin tuotteita ja hanki itsellesi ainutlaatuinen ja huomiota herättävä asukokonaisuus.