Mallisto

3 533 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Saksalainen vaatemerkki, Anna Field, valmistaa hienostuneita ja yksityiskohtaisia vaatteita ja asusteita. Merkin tuotteet ovat laadukkaita ja viimeisteltyjä, värikkäitä ja inspiroivia. Anna Field pukee sinut katseita keräävästi niin arkeen kuin juhlaan. Naiset, jotka pukeutuvat merkin vaatteisiin, ovat itsevarmoja ja rakastavat huomatuksi tulemista. Nämä modernin kaupunkilaisnaisen asut eivät jätä ketään varjoon seisomaan, vaan suorastaan vetävät heidät huomion keskipisteeksi.

Anna Fieldin mekot ja hameet ovat värikkäitä ja yksityiskohtia täynnä, aiheet keskittyvät kukkakuvioihin sekä väripaletin käyttöön laidasta laitaan. Kangashousut ovat mukavat ja kevyet jalassa. Puserot ja neuletakit ovat klassisia ja kauniita, ja sopivat hyvin naiselle, joka haluaa hieman hillitympää asukokonaisuutta. Löydät sopivat kengät niin arkeen kuin juhlatilaisuuksiin. Kevyet kangastennarit ovat sopivat, kun tarvitset mukavat kävelykengät. Avokkaat ja pistokkaat sopivat taas hillitympään juhlaan ja virallisempiin tilaisuuksiin. Asukokonaisuudet voit viimeistellä eleganteilla hatuilla, vöillä ja kevyillä tuubihuiveilla. Tyylikkään kokonaisuuden saat yhdistämällä legginsit ja kuviollisen trikoomekon sekä kiilakorkosandaalit. Kangashousut, hillitty pusero ja avokkaat ovat myös elegantti vaihtoehto varmalle naiselle. Vaihtoehtoja on loputtomia, ja vain mielikuvituksesi on rajana!

Anna Field tuo vaatekaappiisi jotain uniikkia

Anna Fieldin vaatteet keskittyvät yksityiskohtaiseen ja virheettömään viimeistelyyn sekä laatuun. Nämä tuotteet ovat uniikkeja ja muodikkaita, ja ovat tehty naiselle, joka arvostaa mielikuvituksellisuutta. Merkin laukuissa on käytetty solkia, lukkoja ja pitsiä viimeistelemään kaunis suunnittelutyö. Mekoissa on kiiltäviä kankaita, kaunista leikkaustyötä ja tarkkoja floraalikuvioita. Vöistä, kengistä ja laukuista löytyy paljetteja, kaiverruksia ja ketjuja lisäämään näyttävyyttä ja tyyliä.

Oli mielityylisi sitten nilkkurit, farkut ja pusero tai korkokengät, mekot ja hatut, löydät omasi Anna Fieldin valikoimasta Zalandolta. Anna mielikuvituksesi lentää ja inspiroidu tästä laajasta valikoimasta.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Anna Field

Anna Field on saksalainen vaatemerkki, joka valmistaa hienostuneita ja tyylikkäitä vaatteita ja kenkiä joka tilanteeseen. Merkin tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota viimeisteltyihin yksityiskohtiin. Nämä vaatteet on tehty trendikkäälle kaupunkinaiselle, joka ei halua piiloutua varjoihin vaan haluaa tulla nähdyksi. Anna Fieldin vaatteisiin ja kenkiin pukeutuva nainen on moderni, innovatiivinen ja itsestään varma tilanteessa kuin tilanteessa.Valikoimaan ei kuulu vain vaatteita (takkeja, paitoja, mekkoja) ja kenkiä (saappaita, nilkkureita, avokkaita) vaan myös asusteita, kuten laukkuja, huiveja ja vöitä. Anna Fieldin kokoelmasta löydät arkeen sopivia trikoopaitoja ja takkeja tai pitsikuosisia mekkoja juhliin ja muuhun illanviettoon. Työssäkävälle naiselle on tarjolla toimistoon sopivia elegantteja ja aistikkaita bleisereitä ja avokkaita.

Anna Fieldillä on valtava valikoima asusteita ja vaatteita arkeen ja juhlaan - minkä tyylin sinä valitset?

Zalandon nettikaupassa ovat Anna Fieldin tuotteet hyvin edustettuina ja voit valita eri väreistä, malleista ja kuoseista. Kaikki Anna Fieldin vaatteet ja jalkineet on koottu yhteen ja samaan paikkaan, josta voi helposti selata tämän merkin tuotteita, ja ostaa vaikka koko asukokonaisuuden! Asusteosuudesta löydät laukkuja, lompakoita, erivärisiä huiveja ja pipoja. Anna Fieldin kenkiä on verkkokaupassamme yli 700! Voit pudottaa ostokoriisi niin Suomen talveen oivalliset lämpimät saappaat kuin illanviettoihin ja toimistoon sopivat sirot ja elegantit avokkaat. Värivalikoima vaihtelee hillityistä mustasta ja ruskeasta huomiota herättävämpiin keltaiseen, punaiseen ja sähkönsiniseen. Takkiosiosta voit ostaa hauskan kukkakuvioisen farkkutakin kevääseen tai siistin ja klassissen bleiserin toimistokäyttöön. Anna Field tarjoaa myös paitoja moneen makuun: yksivärisiä toppeja ja paitoja arkiseen arkiseen käyttöön ja värikkäita printtipaitoja räväkkäämpään lookiin.

Uniikkeja yksityiskohtia huomiota herättävään asukokonaisuuteen

Anna Fieldin tuotteissa on keskitytty erityisesti yksityiskohtiin: tarkoitus on tarjota asiakkaalle uniikkeja ja muodikkaita tuotteita. Tämän saksalaisen merkin laukut ovat koristeltu kauniilla soljilla ja lukoilla tai pitsiyksityiskohdilla, viimeisteltyä sisävuorta unohtamatta. Mekoissa on käytetty kiiltäviä kankaita, tyylikkäitä ja huoliteltuja leikkauksia ja pitsisiä kuoseja, jotka viimeistelevät iltalookin. Paidoissa ja topeissa on mielikuvituksellisia ja hauskoja printtejä ja värikkäitä kuvioita. Kokoelmassa on myös säihkyviä paljetteja ja hopeanvärisiä kuvioita, jotka vetävät kaikki katseet puoleensa. Huomaa myös vyöt, joissa on pirteitä kukkakuvioita ja pronssinvärisiä kaiverruksin koristeltuja solkia. Älä siis odota enää vaan selaa Anna Fieldin tuotteita ja hanki itsellesi ainutlaatuinen ja huomiota herättävä asukokonaisuus.