Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
Kuosi
113 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Rakastatko retroa ja vintagea? Sitä olisi nyt tässä! King Louie tuo kauniin ja ajattoman muodin käyttöösi. Se tekee klassishenkisiä vaatteita pääasiassa naisille, mutta hiukan myös miehille. Brändin kauniit vaatteet takaavat persoonallisen tyylin omaperäisyyttä arvostavalle uranaiselle.

King Louie tuo carderobiisi kiintoisia kaikuja vierineiltä vuosikymmeniltä. Sen mallit kuljettavat ajatukset naisellisuutta ihannoivaan aikaan, jonka kaltainen kauneus ei ole vieläkään kadonnut. Jos haluat häivähdyksen ajattomuutta asuun, pukeudu sievään kellohelmaiseen hameeseen ja lyhyeen neuletakkiin. Näteissä mekoissa on vartalonmyötäisiä tai loivasti leveneviä helmoja, joilla leikittelet konttorin arkiasuissa. Voitko mitenkään vastustaa kukallista trenssiä? Miesten vaatteet henkivät tyylitietoisen herrasmiehen vapaa-ajan muotia, voit yhdistää niitä esimerkiksi prässättyjen housujen kanssa.

King Louie myötäilee klassista tyyliä

King Louie kiinnittää erityistä huomiota vaatteiden huolellisiin leikkauksiin. Vintage-henkiset vaatteet ovatkin tyypillisesti hyvin istuvia ja ryhdikkäitä. Ei ole ollenkaan ihme, että samantyylisiä leikkauksia näkee esimerkiksi Cambridgen herttuatar Catherinen yllä! Kankaiden kuoseissa on usein sieviä pieniä kuvioita, joiden pohjalta voit asustaa luovasti. Suuria ja näyttäviä kukkakuoseja on myös mukana, aivan kuten tämän hetken kuumimmissa trendeissäkin on. Miesten neuletakit heijastavat miehekästä selkeyttä ja virtaviivaisuutta.

Naisten vaatteiden värit ovat feminiinisen heleitä. Ne käyvät mainiosti hauskoihin bileiltoihin tai arjen iloksi ihaniin katutyyleihin. Hillityt sävyt kutsuvat korostamaan kauneuttaan koruilla. Eikö tummissa vaatteissa olekin vahvasti ajattoman luottovaatteen tuntua! Miesten vaatteiden raikkaat väritykset kestävät kriittisen tarkastelun vielä tulevaisuudessakin.

Katseletko kaupunkia vienosti kukkasilla somistettujen aurinkolasien takaa, kantaen kädessäsi helmin koristeltua pikkulaukkua? Jalkojasi saattavat kaunistaa mekkoosi sopivat uskomattomat rusettikengät! Voit myös kallistua räväkämpään tyyliin ja korkeavartisten tennareiden puoleen. Heitä olalle vielä pirteä reppu. Miesten vaatteiden asustaminen sujuu tyylikkäällä lierihatulla ja rohkealla rusetilla.

Yhdistät helposti