Katalogi

Suositut filtterit
275 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Niinkin yksinkertaiset vaatekappaleet kuin sukat saattavat nousta asukokonaisuuden pääosaan, mikäli niissä on tarpeeksi näyttävyyttä ja asennetta. Happy Socks on valloittanut jalkoja ympäri maailman riemunkirjavilla kuoseillaan ja luotettavalla laadullaan. Valikoiman värimaailma tuo tunnelmaltaan mieleen karkkikaupan tai huvipuiston, jossa vähemmän ei todellakaan ole enemmän.

Vuonna 2008 perustetun ruotsalaisyritys Happy Socksin keskeisin tavoite on yksinkertainen mutta kunnianhimoinen: levittää onnellisuutta ympärilleen mahdollisimman iloisten sukkien muodossa. Tässä se on onnistunut menestyksekkäästi, sillä luovat kuosit ja miellyttävät materiaalit yhdistettynä brändin vallattoman rohkeaan ilmeeseen ovat osoittautuneet hitiksi, johon luotetaan kymmenissä maissa. Happy Socks todistaa, että yhteen sukkaan voi mahtua uskomaton värien, kuvioiden ja graafisten linjojen ilotulitus. Nykyään yritys tunnetaan myös värikkäiden alusvaatteiden valmistajana. Kaikkien tuotteiden pohjana ovat pehmeät mutta kestävät materiaalit.

Happy Socks -sukissa arki ei ole harmaata

Pidätkö palloista, raidoista, kolmioista vai kenties näiden yhdistelmistä? Hauskoista eläinkuoseista, vinkeistä avaruusaiheista tai mustavalkoisesta graafisuudesta? Happy Socksin tarjoamat mahdollisuudet arkipukeutumisessa ovat lähes rajattomat. Herätä neutraalin sävyinen arkiasusi eloon verhoamalla jalkasi kreiseimpään suosikkikuosiisi. Lahkeen ja kengän varren pituuksilla voit vaikuttaa siihen, näkyykö sukista vain pieni ilonpilkahdus vai tuotko ne esille koko herkullisuudessaan. Sukat loistavat upeasti esiin esimerkiksi nilkkapituisten, kapealahkeisten housujen sekä lyhytvartisten tummien kenkien välissä. Voit myös vetää sukat legginsien tai sukkahousujen päälle tuomaan ilmettä sääriin. Värikäs pukeutuja yhdistää villit legginsit vielä villimpiin sukkiin! Sukkien värimaailmaa kannattaa rohkeasti hyödyntää myös muita asusteita valitessa.

Happy Socks todistaa, että sukkien ei tarvitse olla tylsiä ja huomaamattomia käyttövaatteita, vaan niillä voi tehdä arjen pukeutumisesta iloista taidetta.

Yhdistät helposti