Mallisto

Suositut filtterit
144 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kaikkihan sen tietävät: päähine luo asukokonaisuuteen viimeistellyn ilmeen. Oli kyseessä sitten klassisen tyylin loppusilaus hatulla tai urbaanin asun viimeistely lippiksellä, päähinebrändi Brixton on loistovalinta! Moderni, mutta myös perinteiset hatut hallitseva Brixton on kolmen ystävyksen musiikista ja kulttuurista inspiraationsa ammentava merkki.

Merkin valikoimassa on skeitti- ja surffikulttuuriin olennaisesti kuuluvia lippalakkeja ja pipoja, retrotyyliin istuvia lätsiä ja mahtavan säväyksen asukokonaisuuksiin luovia erilaisia lierihattuja. Kiitos mittavan päähinevalikoiman, löydät taatusti asukokonaisuutesi uusiin sfääreihin nostavan, omaa tyylitajuasi hivelevän hatun!

Brixton hallitsee katumuodin ja klassisen tyylin

Klassiset hatut ovat palanneet osaksi tyylikästä ja muodikasta arkipukeutumista. Edelläkävijä näyttävien hattujen käytössä on ollut esimerkiksi muusikko Pharrell Williams, joka esiintyy poikkeuksetta näyttävä lierihattu päässään. Makea kontrasti syntyy, kun Williamsin tapaan komea huopahattu yhdistetään kapealinjaiseen urbaaniin asukokonaisuuteen tennareineen ja farkkuineen. Boheemimpi ilme taas syntyy, kun esimerkiksi fedora-mallinen lierihattu yhdistetään pikkutakkiin ja ylhäältä napittamattomaan kauluspaitaan. Mallia voi ottaa esimerkiksi Johnny Deppiltä.

Klassiset hatut eivät tietenkään ole ainoastaan miesten yksinoikeus, vaan ne sopivat loistavasti myös naisten urbaaniin asukokonaisuuteen! Lierihatut sopivat niin leninkien kuin farkkujen ja bleiserienkin seuraksi. Klassisempi, ajaton tyyli taas syntyy, kun hattu yhdistetään trenssiin ja nauhallisiin kävelykenkiin. Hatut luovat pukeutumiseen harkitun, tyylitietoisen sävyn.

Brixton valmistaa myös rentoon katutyyliin täydellisesti istuvia makeita talvipipoja, jotka sopivat huppareiden ja villapaitojen seuraksi. Heittäydy myös leikittelemään ja kokeile erilaisia asuja esimerkiksi merimieshenkisen Brixton-kotsan tai isoisien tyylistä muistuttavan sympaattisen pienilippaisen pehmeän ajurinlätsän kanssa!

Yhdistele ja sekoita