Mallisto

137 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tanskalainen Joha on yksi Skandinavian johtavista lasten alusvaatteiden ja yöpukujen valmistajista. Jo vuodesta 1963 saakka brändi on erikoistunut luonnonmateriaaleihin villaan ja puuvillaan. Niistä se taikoo suloisen pehmeitä alus- ja yövaatteita pienten lasten iloksi. Erityisesti olemme iskeneet silmämme merkin vaatteisiin, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Nukkumattikin käyttäisi!

Joha hurmaa erityisesti sen pehmeän suloisella tunnelmalla, joka syntyy huurteisen haaleista sävyistä, jotka sopivat täydellisesti rauhoittamaan aktiivisen lapsen iltapuuhiin. Unten maille on kiva matkata ihanassa pyjamassa, jossa koreilevat veikeät kuviot aina hedelmistä ruoka-aiheisiin ja eläinmaailmasta temmattuihin kuviin. Skandinaavisen funktionaalinen ja puhdas design näkyy merkin valikoimassa vahvasti. Korkealuokkainen laatu ja ihoa hellivät materiaalit tuovatkin kivan lisän lasten yömuotiin. Mekkomallinen, pitkä yöpaita on edelleen monen lapsen suosikki, ja se onkin ollut klassinen yövaate jo pitkään. Yövaatteiden ja alusvaatteiden lisäksi valikoima kattaa tyylikkäitä olovaatteita, kuten mekkoja, tunikoita, neuleita ja trikoopaitoja, joissa kelpaa leikkiä niin päiväkodin salissa kuin omassa kotipihassa tai kotona patjalinnaa rakentaessa.

Johan tuudittaa vauvat pehmeille yöunille

Johanin kokoelma ulottuu aina vauvasta kouluikäiseen. Vauvoille merkki tarjoaa miellyttäviä bodyja. Body ja napeilla edestä kiinnitettävä pyjama ovatkin monen taaperon suosikkiasuja, joissa voi viettää koko päivän. Bodyt ovat ehdottoman tärkeitä vauvanvaatteita myös niiden käytännöllisyyden vuoksi. Värivalikoima kattaa klassiset pinkin ja sinisen sävyt sekä trendivärejä keltaista, liilaa ja harmaata. Meleerattu harmaa on muodikas väri, ja se sopii aivan yhtä hyvin lasten ja vauvojen muotiin. Harmaata voi piristää lisäämällä esimerkiksi harmaisiin olohousuihin kirkkaan värisen t-paidan tai sukat. Joha suunnittelee myös näppäriä kuolalappuja ja suloisia myssyjä vauvoille.

Yhdistele ja sekoita