Katalogi

Suositut filtterit
160 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Fjällräven – luontoa kunnioittavaa muotia

Intohimoisen ulkoilijan, norjalaisen Åke Nordinin vuonna 1960 perustama Fjällräven on aloittamisestaan saakka tuottanut aktiiviseen elämäntapaan, vaeltamiseen ja kaikenlaiseen ulkoiluun sopivia reppuja ja asusteita. Yrityksen tuotteita käyttävät ihmiset saavat nauttia pitkään jatkuneen kehitystyön hedelmistä ja kokea ulkoilun sekä ulkona oleskelun tuoman vapauden tunteen jokaisessa ympäristössä. Me Zalandolla kauppaammekin hymyssä suin yrityksen tuotteita, joissa vastuullisuus luontoa, eläimiä ja ihmisiä kohtaan on laadun ohella ensisijaisen tärkeää.

Fjällrävenin innovatiiviset keksinnöt ja mallit eivät olisi mitään ilman hyviä materiaaleja. Brändin korkealaatuiset tuotteet on valmistettu erinomaisista materiaaleista, joissa on kestävyyden ja keveyden lisäksi otettu myös luonto huomioon. Yritys kantaakin vastuuta materiaalivalinnoistaan, jonka lisäksi se harrastaa yhteistyötä esimerkiksi eläinten suojeluun keskittyvien hankkeiden parissa. Tuotteiden valmistuksessa on käytetty mahdollisimman paljon luonnonmukaisia materiaaleja kuten puuvillaa, villaa ja untuvaa, ja yhdistetty nämä mahdollisimman kestäviin ja kierrätyskelpoisiin tukimateriaaleihin. Näin yrityksen laadukkaat tuotteet kestävät aikaa ja esimerkiksi vaelluspolun ankaria olosuhteita hyvin.

Korkealaatuisista materiaaleista vastuullisesti valmistettujen ulkoilutuotteiden joukosta löytyy esimerkiksi melko lailla jo klassikon asemaan nousseita reppumalleja, joiden tunnusomainen kehikko auttaa repun kuormasta syntyvän painon jakautumista paremmin koko selälle. Näin ollen ei haittaa, vaikka olisit pidempienkin vaellusten innokas harrastaja: Fjällräveniltä löytyy laadukkaita asusteita retkillesi. Reppu- ja laukkumalleista suuri osa soveltuu erinomaisesti myös urbaaniin ympäristöön ja monipuolisesta värivalikoimasta löydät juuri omaan makuusi sopivan trendikkään, laadukkaan ja kestävän tuotteen.

Käytännöllistä ja pitkäikäistä laatua

Vuosikymmenien kokemuksella Fjällräven on valmistanut laadukkaita tuotteitaan, jotka soveltuvat käytettäväksi niin luonnossa kuin kaupungissakin. Jatkuvasti kehittyvän laatumerkin ideologiaan kuuluu alati eteenpäin menevä suunnittelu materiaalien ja mallien suhteen, sekä ajatus, että aina voi parantaa. Toimivaa ei kuitenkaan turhaan muuteta ja kaikki suunnittelu tapahtuukin tuotteiden toiminnallisuus, helppokäyttöisyys, pitkäikäisyys ja tietysti luonto mielessä.

Moderneista ja kestävistä materiaaleista valmistetuissa tuotteissa esimerkiksi taskut ovat juuri oikeissa paikoissa, hihnat sopivia ja kiinnitystavat kätevyyden lisäksi lukuisia käyttökertoja kestäviä. Yksinkertaisessa suunnittelussa on vältetty tarpeetonta asioiden monimutkaistamista ja Fjällrävenin mallit pitkäikäisine materiaaleineen edustavatkin ajatonta tyyliä. Näitä laatutuotteita hankkiessa ei tarvitse pelätä, että tuotteen ulkoasu jäisi tulevien trendien jalkoihin.

Käytännöllisyys kulkee edellä sekä luonnossa että kaupunkikäytössä, ja suunnitellussa on panostettu tehokkuuteen sekä materiaalien pitkäikäisyyteen ja kierrätettävyyteen. Yksi merkin runsaasti käyttämä materiaali, G-1000 Eco, on esimerkiksi tiheästi kudotun kierrätetyn polyesterin ja luomupuuvillan sekoitus, joka on viimeistelty Greenland Wax -vahalla. Tällä materiaalilla tehdyistä tuotteista on saatu paremmin tuulta ja vettä hylkiviä, muttei kuitenkaan täysin tiiviitä, jotta materiaali pysyy edelleen hengittävänä.

Inspiroivia tuotteita ja värejä

Fjällräven, suomeksi käännettynä naali tai tunturikettu, on jo nimestään alkaen luonnonläheinen brändi, jonka tuotteet inspiroivat monipuoliseen liikkumiseen niin luonnossa kuin urbaanissakin ympäristössä. Laadukkaiden ja helppokäyttöisten tuotteiden kanssa liikkuminen kaikenlaisissa ympäristöissä on yksinkertaisesti mukavampaa.

Aikaa ja erilaisia sääolosuhteita kestävien reppujen kanssa retket ja vaellukset ovat miellyttävämpiä. Hyvin istuvien tuotteiden kanssa kulkeminen sujuu, eikä ole väliä viekö ulkoilu sinut lähimetsään pikaiselle reippailulle vai korpiseudulle pidemmälle vaellukselle. Luonnonmukaisilla värityksillä varustettuja tuotteita löytyy monipuolinen valikoima ja niiden materiaalit kestävät reilujakin säätilojen vaihteluja.

Inspiroivien värivaihtoehtojen joukosta voi urbaaniinkin käyttöön valita trendikkään laukun tai vaikka opiskelijalle soveltuvan pirteän repun, joka soveltuu sekä koulukirjojen kantamiseen että lähikaupassa käyntiin. Yksinkertaisen helppokäyttöisyyden vuoksi Fjällrävenin asusteet soveltuvat loistavasti arkikäyttöön ja monen myös pääosin kaupunkiympäristössä kulkevan suosikeiksi nousseet laatutuotteet kantavat tämän luonnonläheisen brändin kettulogoa. Tutustu Fjällrävenin tuotteisiin Zalandon verkkokaupassa ja valitse omasi!