Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kuosi
Mallisto
64 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

le coq sportif on ajattomaan ja sporttiseen elämään sopiva jalkine- ja vaatemerkki, jolla miehet ja naiset kulkevat niin rentoa elämäntyyliä kuin muodikasta pukeutumistakin edustavina! Ranskalaisbrändi on kerännyt kiitosta tuotteidensa tyylikkyydellä, upeilla väreillä, kestävyydellä ja huippuunsa hiotulla toimivuudella. Olympiatiimien ja ammattilaisurheiluseurojen luottomerkkinä käytetty le coq sportif on huikean trendikäs kenkä- ja vaatevalinta urheiluun ja vapaa-aikaan!

Kenkien värimaailma on ihastuttavan monipuolinen. le coq sportif -tossujen hauskalla tavalla toteutetut yksityiskohdat vetävät vertoja vilkkaimmallekin mielikuvitukselle! Yksiväristen kenkien ohella valikoimista löytyy raidoin, pastellisävyisin logoin ja kirjavin kuvioin vuorattuja tennareita. Valitse lempivärisi lukuisten vaihtoehtojen joukosta, näistä upeista kenkäluomuksista löydät varmasti suosikkisi!

Euroopan huippumerkki le coq sportif tuo trendikkyyden osaksi vapaa-aikaasi!

Kenkien ohella le coq sportif -maailmaan kuuluu trendikkäitä ja rentoja vaatteita. le coq sportif -verryttelyhousut ovat malliltaan kapeita ja hyvin istuvia. Tyylikkään leikkauksen ansiosta ne sopivat myös urheiluaktiviteettien ja kuntosalikuvioiden ulkopuolelle. Nämä tyylikkäät ja hillityn väriset housut sopivat mainiosti rentoon vapaa-ajan viettoon vaikkapa valkoisen t-paidan ja farkkutakin kanssa. Jalkaan voi vetäistä trendikkäät matalavartiset tennarit, kevyet mokkasiinit tai kesäiset varvastossut. Huoleton merkkihousuilla viimeistelty vapaa-ajan look on valmis ja sporttisuus kulkee mukanasi koko päivän.

le coq sportif -merkin hupparit ja collegetakit edustavat modernia muotoilua. Sporttisiin yläosiin pukeutuessasi et katoa pussimaiseen ja linjoja peittävään vaatetukseen vaan puet itsesi street-muodin huipulle! Huppareiden ja paitojen rintamusta koristava le coq sportif -logo edustaa korkean laadun brändiä, mikä näkyy ylläsi kauniina väreinä ja mielenkiintoisina yksityiskohtina. Farkkujen ja tennareiden kanssa huppari toimii sellaisenaankin. Sen ylle voi vetäistä vielä joko ajan patinoiman nahkatakin tai tyylikkään puolipitkän villakangastakin kokonaisuutta koristamaan ? ja trendikäs look on valmis!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua