Mallisto

Suositut filtterit
472 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Bullboxer on tunnettu valmistamistaan laadukkaista ja moderneista kengistä. Etenkin lasten kenkien kohdalla Bullboxer kuuluu niihin merkkeihin, jotka pitävät huolen niin ulkonäöstä kuin toiminnallisuudesta ja mukavuudesta. Lapset viihtyvät Bullboxer-kengissä – ja sen kyllä huomaa. Paljastamme nyt, mikä kengissä on niin erityistä.

Muotoilultaan Bullboxer-kengät ovat mukana ajassa ja materiaalivalinnat on tehty harmonisesti. Elegantti nahka mukautuu miellyttävästi jalkaan, profiilipohja tuo pitoa ja vuorin materiaali lämmittää ihanasti. Tytöille ja pojille on omat mallinsa.

Cooleimmat Bullboxer-kengät lapsille

Tytöille: Metallinhohtoa, leopardikuvioita tai pelkistettyä nahkaa; tyttöjen valikoima ulottuu trendikkään metallihenkisistä ja leopardisomistein koristelluista pistokkaista ja mustista nyörisomisteisista nahkanilkkureista mukaviin remmisandaaleihin. Lisäksi mallistosta löytyy huomiota herättäviä leopardikuvioituja chelsea-bootseja sekä lämpimiä, turkisvuorattuja varsitennareita. Näihin kenkiin sopivat parhaiten napakat farkut ja lämmin, pehmeä neule. Chelsea-bootsien ja nyörinilkkureiden kanssa voi pukea myös neulossukkahousut ja sievän mekon.

#Pojille: Suosiossa ovat erityisesti klassiset, tennarityyliset nauhakengät tai vuoratut varsitennarit ja nyörinilkkurit. Pienet yksityiskohdat, kuten nahan, solkien ja tarranauhojen valinta kahta värisävyä yhdistellen, tekevät kengistä ja saappaista astetta persoonallisemmat. Suosittelemme perheen pienimmille tummia kangashousuja ja mukavaa svetaria. Kerrospukeutuminen näyttää muuten aina hyvältä; kannattaa siis mieluusti pukea eri pituuksia päällekkäin.

Yhdistele ja sekoita