Mallisto

Suositut filtterit
236 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Belstaff luo ensiluokkaisia nahkatakkeja, joihin ihastuvat niin totiset moottoriurheilijat kuin muotia ahnaasti seuraavat tyyli-ikonit. Ikonisen merkin klassikkonahkarotsit ovat koristaneet niin valkokankaita kuin moottoripyöräilyn maailmanmestareita. Luksusmerkin takkeja, asusteita ja kenkiä leimaavat toisaalta vahva vintage-estetiikka ja toisaalta vahva tuntemus viimeisimmistä innovaatioista ja trendeistä. Kun etsimme ikuista ja ikonista nahkarotsia, luotamme tähän merkkiin.

Belstaff on brittimuodin ikoni

Belstaffin nahkatuotteissa näkyvät rikkaat perinteet moottoripyöräilyssä, ilmailussa ja tutkimusmatkailussa. Merkin luomuksia voi ihailla catwalkeilla ympäri maailman, ja moni ihailtu ikoni luottaa erityisesti merkin nahkatakkien vetovoimaan. Jo ensimmäisen maailmansodan aikana vedenkestäviä kankaita hyödyntänyt yritys kasvoi muotimaailman luotetuksi heritage-brändiksi. Merkin korkealuokkaisiin materiaaleihin, tekniseen huippuosaamiseen ja charmikkaan cooleihin siluetteihin luottivat myös brittiläisen moottoripyöräilyn 20-luvun kulta-aikojen mestarit. Belstaffin tyylikkäisiin ja laadukkaisiin vaatteisiin pukeutuivat myös ihaillut ilmojen sankarittaret. Kuuluisa Amy Johnson lensi ensimmäisenä naisena yksin Englannista Australiaan ? Belstaffin nahkatakki päällään. Muodin näkökulmasta merkkiä katsottaessa, voidaan sanoa, että se todella on ollut läsnä muodin ikonisina hetkinä kautta vuosikymmenten. Aikoinaan hurmaavasta tyylistään tunnettu Steve McQueen viihtyi merkin luksusrotseissa niin valkokankaalla kuin vapaa-ajallaan. Merkin lähettiläinä on viime vuosikymmenellä nähty niin huippumalli ja rakastettu tyyli-ikoni Kate Moss, jalkapallotähti David Beckham kuin näyttelijä ja innokas moottoripyöräharrastaja Ewan McGregor – kaikki kolme tyylitajustaan ja charmistaan tunnettuja.

Luo ikoninen tyyli nahkatakin ympärille

Oletko spontaani nainen, joka janoaa vapautta ja seikkailuja? Modernin naisen tyyliin Belstaffin nahkatakit tuovat seksikkään ja särmikkään ilmeen. Autenttisen näköinen bikertakki saa minkä tahansa tyylin näyttämään uskottavan uniikilta. Klassinen look syntyy pillifarkuista, t-paidasta, pyöreäkauluksisesta nahkatakista ja merkin upeista prätkänilkkureista. Merkin ylelliset takit ovat kevyitä ja hengittäviä – kuin toinen iho. Vintage-henkinen nahkatakki, jossa on vyötärölle solmittava vyö, sopii myös asiatyyliin. Luo lookki leveistä housuista, pooloneuleesta ja kauniista nilkkureista. Tyylikäs Belstaff-olkalaukku viimeistelee tyylin. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita rakastavan miehen dynaamisen tyylin kokoamme prätkätakin ympärille. Urbaaniin makuun voi sovittaa harmaan hupparin, merkin kevyet tennarit ja kovis-tyylille ominaiset revityt farkut. Siistimpi tyyli syntyy samasta nahkatakista, kun valitsee siistit housut, neuleen ja nilkkurit. Tyylin voi viimeistellä merkin pehmeällä huivilla ja laadukkailla nahkahansikkailla.

Tutustu myös