Katalogi

Suositut filtterit
223 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Täydellinen alusasu paitsi näyttää upealta, myös tuntuu päällä niin hyvältä, että jokainen päivä voi olla viettelevän naiseuden juhlaa. BlueBellan alusasut ovat ylistyslauluja itsevarmalle feminiinisyydelle, suloiselle leikkisyydelle ja viettelevälle aistillisuudelle. Ne tuovat kutkuttavaa latautuneisuutta erityisiin hetkiin ja tekevät arjen kauniimmaksi, hauskemmaksi ja jännittävämmäksi.

Brittiläinen alusasuihin ja yövaatteisiin erikoistunut BlueBella on sulostuttanut naisvartaloita vuodesta 2005 lähtien. Suunnittelija Emily Bendellin lähtökohtana oli luoda rohkeaa ja modernia alusasumuotia, joka tuntuu päällä niin mukavalta, ettei se jää pölyttymään vaatekaapin pohjalle. Muun muassa Sinkkuelämää-sarjasta ja Fifty Shades Of Grey -kirjoista inspiraatiota ottaneet asut korostavat naisen vapautta ja luovaa leikkiä. BlueBellan tavoitteena on tuoda jokaisen naisen saataville tuotteita, jollaisia normaalisti löytäisi vain kalleimmista luksusputiikeista. Yrityksen historia onkin ollut huimaa nousukiitoa, jonka aikana se on palkittu useilla eri tunnustuksilla.

BlueBellan alusasut ovat modernin naisen leikkikenttä

BlueBellan maailmassa houkuttelevin viettelevyys syntyy, kun vartaloa sekä peitetään että paljastetaan samalla kertaa. Mustalla, kuvioidulla pitsillä peitetty iho, rintoja ja kylkiä myötäilevät nauhat, sukkanauhoilla varustettu korsetti tai vain osittain läpinäkyvä satiinikangas tekevät vartalosta ainutlaatuisen aistillisen leikkikentän. Vaatteiden alle puettuna asut tuntuvat miellyttäviltä, mutta antavat samalla erityisen naisellisen itsevarmuuden tunteen ? kokeile pukea rintaliivien tai bodyn ylle esimerkiksi jakku, jonka alta paljastuu kaistale pitsillä vuorattua ihoa. Malliston rintaliiveissä on näyttävyyden lisäksi huomioitu myös käytännöllisyys, joten kaarituetut liivit antavat rinnoille varman tuen. BlueBellan yövaatteet ovat paitsi esteettisesti inspiroivia myös tinkimättömän mukavia valitsitpa sitten lämpimän pyjaman tai paljastavan sifonkiasun.

BlueBella-alusasujen tarkoituksena on saada jokainen naisvartalo näyttämään ja tuntumaan ihanalta ja erityiseltä juuri sellaisena kuin se on. Lähde mukaan leikkiin ja anna BlueBellan alusasujen ja yövaatteiden tehdä vartalostasi jännittävä taideteos!

Yhdistät helposti