accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Luettelo / Jeffrey Campbell 114 tuotetta

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
Uutuudet
114 tuotetta
114 tuotetta

Jeffrey Campbell

Hopeiset Jeffrey Campbell -sandaalit

Arkiselta kuulostava nimi – Jeffrey Campbell – kätkee taaksensa huiman kiehtovan kenkämaailman. Perustaja ei ole juuri jakanut tietoja nimeään kantavasta yrityksestään: Jeffrey Campbell on hiukan mystinen kenkämerkki. Se kuitenkin tiedetään, että kyseessä on losangelesilainen pieni yritys, joka perustettiin 2000-luvun alussa. Merkin parissa työskentelee koko perhe - Campbellin tyttäret, vaimo ja velikin. Innoituksensa Jeffrey Campbellin kengät saavat vanhoista muotikengistä, 70-luvusta ja katumuodista. Ne ovat kenkämaailman kapinallisia: korot ovat huimia, muotoilu kokeilevaa ja niitit tärkeässä roolissa. Vaikka kaikista legendaarisimmat Campbellit ovat toistaiseksi naisten kenkiä, merkki valmistaa nykyään myös miestenkenkiä. Ne ovat rohkean pukeutujan ehdoton valinta, kun tarkoituksena on säväyttää ja erottua joukosta!


Nahkaa, niittejä ja korkeita korkoja – tervetuloa Jeffrey Campbellin maailmaan

Jeffrey Campbell Lita-nilkkurit naisille

Campbellin naistenkengät ovat hyvin naisellisia. Korkeat korot saavat sääret kauneimmilleen, design puolestaan alleviivaa asennetta ja rohkeutta. Musta on kenties näkyvin väri, mutta kultaa, hopeaa ja kirkkaitakin sävyjä Jeffrey Campbell -kengissä nähdään. Muotoilu vaihtelee naisellisista teräväkärkisistä korkokengistä raskaammin muotoiltuihin nilkkureihin. Näyttävät kengät ovat myös tähtien suosioissa: Jeffrey Campbellit on nähty niin Madonnan kuin Jessica Albankin jaloissa. Miesten malliston pääväri on musta, ja goottihenkisiä kenkiä koristavat metalliniitit ja runsaat remmit solkineen. Ne ovat alakulttuureja ja muotia rakastavien miesten kengät, joista tulee mieleen raskas musiikki, asenne ja pintamuodista piittaamattomuus. Inspiraation ne ovat saaneet 80-luvun vaihtoehtokulttuurien maailmoista ja omin käsin niiteillä koristelluista kengistä..


Lita-nilkkurit ovat legenda!

Campbellin kuumin kenkämalli on nimetty 70-luvun lopulla suositun The Runaways -bändin tuolloin teini-ikäisen laulajan Lita Fordin mukaan. Kuten inspiraation lähteensäkin, Litat huokuvat asennetta ja naisellisuutta. Vuonna 2010 alkanut tolppakorkoisen, nauhallisen platform-nilkkurin suosio ei näytä laantumisen merkkejä. Ne näkyvät jatkuvasti sosiaalisessa mediassa ja kenkiä rakastavat tähtien lisäksi muotibloggarit ja fashionistat. 70-luvun muodista muistuttavaa ja vintage-henkeä huokuvaa mallia on sittemmin valmistettu sadoissa eri väreissä ja niitein koristeltuina – ja niitä on myyty huimat määrät ympäri maailman. Ne sopivat niin hameiden, legginsien kuin farkkujenkin kanssa. Mihin tahansa yhdistettynä Litat luovat olemukseesi taatusti sähäkkyyttä! Sama pätee merkin muihinkin kenkiin, oli kyseessä sitten sandaalit, saappaat tai korkokengät.