Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kuosi
Mallisto
75 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Jeffrey Campbell on kenkiä rakastava suunnittelija, jolta ei mielikuvitusta puutu. Tuotemerkki on vielä suhteellisen nuori: se perustettiin 2000-luvun alussa Los Angelesissa. Campbellin koko perhe on hurahtanut kenkäsuunnitteluun - merkin parissa työskentelee paitsi hänen vaimonsa, myös hänen veljensä ja tyttärensä. Jeffrey Campbell saa inspiraationsa kenkiin 70-luvulta, ja luomuksissa nähdäänkin paljon huiman korkeita korkoja ja niittejä. Campbell valmistaa myos miesten kenkiä, vaikka naistenkengät ovatkin valokeilassa. Näillä jalkineilla on tarkoitus säväyttää ja rikkoa rajoja. Jos haluat erottua joukosta, tämä on ehdottomasti sinun tuotemerkkisi.

Jeffrey Campbell ei pelkää olla erilainen

Ei taida olla olemassa kovin montaa kenkämallia, jota Jeffrey Campbellin mallistosta ei löydy. Korolliset sandaalit tuovat jalkaan pituutta, ja kengän räväkät yksityiskohdat eivät jää huomaamatta. Nauhalliset nilkkurit ja korolliset saappaat huokuvat nostalgiaa. Jopa pistokkaissa on nähtävissä mielikuvituksellista suunnittelua, korkoa ja yksityiskohtia. Varrelliset sandaalit upeilla soljilla ovat loistava valinta oman tyylinsä omaavalle naiselle. Kengissä on kirjaimellisesti loputtomia yksityiskohtia, ja voit selkeästi huomata Jeffrey Campbellin nauttivan työstään täysin rinnoin. Glitteri, soljet, tähtikuviot ja pienet lukot ovat vain varovainen esimerkki siitä, mitä Campbellilla on tarjottavanaan. Rauhallisemmille sieluillekin löytyy jalkineet: korolliset avokkaat ja mustat nilkkurit, jotka on tehty pehmeästä nahasta, ovat hyvin kauniit ja yllättävän yksinkertaiset. Miesten nilkkurit, pistokkaat ja tennarit kulkevat lähinnä mustan ja harmaan väreissä, eikä niissä ole aivan yhtä räväköitä ratkaisuja.

Jeffrey Campbellia näkee paljon niin Hollywoodin katukuvassa kuin punaisella matolla, ja merkki on hyvin suosittu julkkisten, kuten Selena Gomezin ja Demi Lovaton, keskuudessa. Eikä ihme, onhan tässä tuotemerkissä sitä jotain, joka kerää katseet ja viimeistelee tyylisi. Älä epäröi, vaan etsi lempiparisi ja lähde valloittamaan katukuvaa!

Jeffrey Campbell ei pelkää olla erilainen - älä siis sinäkään!

Yhdistele ja sekoita

Jeffrey Campbell

Arkiselta kuulostava nimi – Jeffrey Campbell – kätkee taaksensa huiman kiehtovan kenkämaailman. Perustaja ei ole juuri jakanut tietoja nimeään kantavasta yrityksestään: Jeffrey Campbell on hiukan mystinen kenkämerkki. Se kuitenkin tiedetään, että kyseessä on losangelesilainen pieni yritys, joka perustettiin 2000-luvun alussa. Merkin parissa työskentelee koko perhe - Campbellin tyttäret, vaimo ja velikin. Innoituksensa Jeffrey Campbellin kengät saavat vanhoista muotikengistä, 70-luvusta ja katumuodista. Ne ovat kenkämaailman kapinallisia: korot ovat huimia, muotoilu kokeilevaa ja niitit tärkeässä roolissa. Vaikka kaikista legendaarisimmat Campbellit ovat toistaiseksi naisten kenkiä, merkki valmistaa nykyään myös miestenkenkiä. Ne ovat rohkean pukeutujan ehdoton valinta, kun tarkoituksena on säväyttää ja erottua joukosta!

Nahkaa, niittejä ja korkeita korkoja – tervetuloa Jeffrey Campbellin maailmaan

Campbellin naistenkengät ovat hyvin naisellisia. Korkeat korot saavat sääret kauneimmilleen, design puolestaan alleviivaa asennetta ja rohkeutta. Musta on kenties näkyvin väri, mutta kultaa, hopeaa ja kirkkaitakin sävyjä Jeffrey Campbell -kengissä nähdään. Muotoilu vaihtelee naisellisista teräväkärkisistä korkokengistä raskaammin muotoiltuihin nilkkureihin. Näyttävät kengät ovat myös tähtien suosioissa: Jeffrey Campbellit on nähty niin Madonnan kuin Jessica Albankin jaloissa. Miesten malliston pääväri on musta, ja goottihenkisiä kenkiä koristavat metalliniitit ja runsaat remmit solkineen. Ne ovat alakulttuureja ja muotia rakastavien miesten kengät, joista tulee mieleen raskas musiikki, asenne ja pintamuodista piittaamattomuus. Inspiraation ne ovat saaneet 80-luvun vaihtoehtokulttuurien maailmoista ja omin käsin niiteillä koristelluista kengistä..

Lita-nilkkurit ovat legenda!

Campbellin kuumin kenkämalli on nimetty 70-luvun lopulla suositun The Runaways -bändin tuolloin teini-ikäisen laulajan Lita Fordin mukaan. Kuten inspiraation lähteensäkin, Litat huokuvat asennetta ja naisellisuutta. Vuonna 2010 alkanut tolppakorkoisen, nauhallisen platform-nilkkurin suosio ei näytä laantumisen merkkejä. Ne näkyvät jatkuvasti sosiaalisessa mediassa ja kenkiä rakastavat tähtien lisäksi muotibloggarit ja fashionistat. 70-luvun muodista muistuttavaa ja vintage-henkeä huokuvaa mallia on sittemmin valmistettu sadoissa eri väreissä ja niitein koristeltuina – ja niitä on myyty huimat määrät ympäri maailman. Ne sopivat niin hameiden, legginsien kuin farkkujenkin kanssa. Mihin tahansa yhdistettynä Litat luovat olemukseesi taatusti sähäkkyyttä! Sama pätee merkin muihinkin kenkiin, oli kyseessä sitten sandaalit, saappaat tai korkokengät.