Mallisto

Suositut filtterit
236 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Oletko muotitietoinen mies, joka tahtoo elää täyttä elämää? Chasin' uskaltaa jahdata edelläkävijän tyylitoiveita ja tavoittaakin ne kevyesti! Brändillä on hallussaan mielin määrin maskuliinisuutta ja kapinahenkeä uhkuvaa suunnittelua. Voit ammentaa siitä ajankohtaisia variaatioita myös asiallisempaan toimistotyyliin.

Koodaatko konttorissa vai suunnitteletko aivan uudenlaisia rakennusprojekteja? Chasin'in rohkeat ideat antavat tuoretta tyyliä myös pukeutumiseen! Tykkäisitkö esimerkiksi hupparista, jossa on epäsovinnainen kuosi pinnassaan? Jos haluat tehostaa vaatteen arkailematonta vaikutusta, yhdistä se huippumerkin ikonisiin farkkuihin. Joukossa on myös yksinkertaisempaa ilmettä – voit sujauttaa toimistotyyliisi simppelin neuleen, jonka pinta on makoisasti meleerattu. Se käy tietysti oikein hyvin hillittyjen housujen seuraan, mutta kestää kyllä seuranaan räväkät reisitaskuhousutkin! Trendikäs bombertakki kuittaa katseita keräävän kadunmiehen kostyymin.

Chasin' tekee miehekkäitä vaatteita

Tämän brändin inspiroivat ideat kumpuavat sen vahvasta halusta rikkoa rajoja! Tuntuuko tutulta? Löydät vaatteista pelkistettyä tyyliä, joka riittää sellaisenaankin herättämään huomiota. Huomaa pyöreiksi muotoillut sivuhalkiot, taskujen tehostesaumat ja kulutetun näköiset tehokeinot! Kansainvälisen huippumerkin omintakeiset kuosit ja luova liukuvärien käyttö huomataan. Joukossa on myös uudistunutta klassisuutta. Kiinnostaisiko komea kirjoneule, jonka näyttävät kuviot on päivitetty moderniin nykyaikaan?

Chasin'-brändin huippumuoti on kuin digiajan film noir, tummanpuhuvaa ja äärimmäisen urbaania! Brändillä on tietenkin myös trendikkäitä muotivärejä, joilla voit luoda maanläheisiä asukokonaisuuksia. Älä kuitenkaan kokonaan hylkää vaikuttavia väripilkkuja vaatetuksestasi.

Jos olet kevyelle iltapalalle lähdössä, pukisitko tekstiilein tehostetut tennarit simppelin neuletakin seuraan? Kun ilmat viilenevät, voit antaa rehvakkailla nilkkureilla lisäpotkua hillitylle talvitakille. Jos kaipaat tummiin tunnelmiin piristäviä kontrasteja, kengissäsi voisi olla vaikka hyvännäköistä tekstuuripintaa ja persoonallista väri-ilottelua! Löydät samoja virkistäviä ominaisuuksia myös trendikkäistä laukuista, pipoista ja kaulaliinoista!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua