Mallisto

Suositut filtterit
308 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Etsitkö polttavan kuumaa vaatebrändiä miehelle? Jarruta tässä, sillä Gabba täyttää toiveesi huippumuodin suhteen! Sillä on vankkaa kokemusta ja tarkkaa näppituntumaa miehiseen muotimaailmaan ja varsinkin trendikkääseen denimtyyliin.

Tahdotko tavanomaisia vaatteita? No, et tietenkään! Gabba saakin urbaanit herrasmiehet erottumaan catwalkilla ja aamuruuhkassa. Esimerkiksi upeaksi pestyt farkut ja neuletakki ovat simppeli mutta lyömätön yhdistelmä menevän miehen city-tyyliin. Vetoketjulla komistettu collegetakkikin tekee varmasti vaikutuksen. Jos aamuinen valintasi on pitkähihainen paita O-muotoisella kaula-aukolla, ota tehostamisen mallia Josh Duhamelilta – hänen on havaittu käyttävän eleettömän paitansa päällä suurehkoa solmimatonta huivia. No, kyllähän se upea nahkatakkikin viileän miehen asuun tietysti kuuluu, mutta anna huolettoman huivin näkyä sen alta.

Gabba tuntee muotitietoisen miehen mietteet

Gabba tekee miehiset yksityiskohtansa hienostuneesti. Sillä ei ole mitään liikaa vaan juuri sopivasti. Ensisilmäyksellä vaatteet ovat hillittyjä, sitten katseesi kiinnittyy rentoon laskeutuvuuteen ja tyylikkäisiin tehostesaumoihin. Oletko ihastunut myös vaatteiden omaperäiseen epäsymmetrisyyteen ja muodikkaaseen läpikuultavuuteen? Odottamattomat tekstuurit ja meleeraukset antavat rouheaa tunnelmaa pukeutumiseen. Farkkujen pesuissa on mukavasti vaihtelevuutta, jolla luot omaperäistä elävyyttä erilaisiin asuihin.

Miehekkäät värit pysyttelevät hillittyinä ja antavat vapaat kädet näyttävällekin tehostamiselle. Rakenna maskuliinisia ja tummanpuhuvia asukokonaisuuksia tai kikkaile tummien ja vaaleiden värien vastakohdilla. Jos tahdot vain hitusen lisäväriä rauhallisen sävyiseen vaatetukseen, saat sitä vaikka kirkkaan värisestä kellon rannekkeesta, rannekoruista ja näyttävästä kaulakorusta.

Asusta hillittyjä vaatteita vöillä, joissa on erottuva solki. Myös kengissä ja laukuissa saa olla näyttäviä yksityiskohtia, kuten samantapaista tekstuuria tai rohkeita metallitehosteita. Hyvännäköiset bootsit ja tietokonelaukutkin löytävät sopivaa seuraa toisistaan. Oletko miehekkäiden lierihattujen ystävä vai pysyykö lippis päässäsi tilanteesta toiseen? Kokeile joskus aivan uudenlaista päähinettä – sillä on yllättävän suuri vaikutus asukokonaisuuteen!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua