Mallisto

Suositut filtterit
98 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Etnies on legendaarinen skeittibrändi, jonka tennareista on tullut olennainen osa katumuotia. Niitä ei siis suinkaan pidetä ainoastaan skeitatessa, vaan ne sopivat monenlaisten asukokonaisuuksien osaseksi!

Etniesin kenkävalikoima on mittava. Siihen kuuluu tietenkin klassisia, pehmeästi muotoiltuja skeittikenkiä, jotka kestävät kovaa kulutusta. Mutta niiden rinnalla on myös trendikkäitä, selkeälinjaisia juoksukengiltä muotokielensä lainanneita tennareita sekä korkeavartisia tennareita. Värimaailma on myös runsas: voit hankkia hillityt harmaat tai murretun väriset Etniesit tai esimerkiksi reippaan punaiset tai siniset tennarit. Valikoimasta löytyy varmasti lempitennarit niin tytöille, pojille, miehille kuin naisillekin!

Etnies on katumuotitietoinen tennarivalinta

Etnies-tennarivalikoimasta löytyy esimerkiksi näyttäviä, makeasti kuvioituja skeittitennareita, joista tulee asun keskipiste. Ne sopivat relaxed fit -farkkujen, hupparin ja lippiksen seuraksi ? mutta aivan yhtä hyvin niiden kanssa voi pitää toppia ja slim fit -farkkuja tai legginsejäkin! Kevyet, yksiväriset mallit sopivat puolestaan arkikäyttöön niin farkkujen kuin chinojenkin kanssa. Ja yläosaksi sopii niin rento kauluspaita, collegepaita kuin neulekin. Korkeavartiset mallit sopivat viileämpiinkin sääolosuhteisiin – esimerkiksi rennosti slim fit -farkkujen ja parkatakin seurana.

Huipputrendikkäät, kevyet ja virtaviivaiset mallit puolestaan suorastaan vaativat seurakseen kapeita chinoja tai slim fit -farkkuja, joiden puntit on kääritty hiukan alimittaisiksi. Yläosaksi sopivat hyvin istuvat t-paidat – esimerkiksi neuletakin kanssa. Naisten urbaaneihin asuihin kevyet tennarit sopivat myös loistavasti, niin farkkujen kuin shortsienkin kanssa. Valikoimasta löytyy esimerkiksi muodikkaat kukkakuvioidut tennarit, jotka voi pukea trendikkäästi hameen kanssa!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua