Mallisto / Etnies

Merkki
Hinta
37
37
115
115
Käyttövinkki
Uutuudet

55 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
THE SCAM - Matalavartiset tennarit - grey/burgundy FADER 2 - Skeittikengät - white/grey/black DORY - Matalavartiset tennarit - black/tan FADER 2 - Skeittikengät - grey/black/red JAMESON SL - Matalavartiset tennarit - black JAMESON 2 ECO - Skeittikengät - black/bronze Matalavartiset tennarit - brown/grey SCOUT - Matalavartiset tennarit - navy/gold JAMESON SL - Matalavartiset tennarit - grey/black/silver MARANA - Matalavartiset tennarit - red/black/grey Matalavartiset tennarit - navy/white THE SCAM - Matalavartiset tennarit - black JAMESON SLW - Matalavartiset tennarit - forrest DORY - Matalavartiset tennarit - tan/brown SCOUT - Matalavartiset tennarit - navy/gold MARANA - Skeittikengät - black/brown BARGE - Matalavartiset tennarit - red/navy MARANA - Matalavartiset tennarit - black/dark grey FADER LS - Matalavartiset tennarit - dark grey/black/white JAMESON - Matalavartiset tennarit - black FADER - Skeittikengät - black/red MARANA - Skeittikengät - black/navy FADER LS - Matalavartiset tennarit - black FADER - Skeittikengät - black THE SCAM - Matalavartiset tennarit - white/navy BARGE - Matalavartiset tennarit - black/charcoal/silver JAMESON - Matalavartiset tennarit - navy/brown/white KINGPIN - Skeittikengät - black DORY - Matalavartiset tennarit - dark grey/light grey SCOUT - Matalavartiset tennarit - charcoal/heather SCOUT - Matalavartiset tennarit - white/black

Etnies on legendaarinen skeittibrändi, jonka tennareista on tullut olennainen osa katumuotia. Niitä ei siis suinkaan pidetä ainoastaan skeitatessa, vaan ne sopivat monenlaisten asukokonaisuuksien osaseksi!

Etniesin kenkävalikoima on mittava. Siihen kuuluu tietenkin klassisia, pehmeästi muotoiltuja skeittikenkiä, jotka kestävät kovaa kulutusta. Mutta niiden rinnalla on myös trendikkäitä, selkeälinjaisia juoksukengiltä muotokielensä lainanneita tennareita sekä korkeavartisia tennareita. Värimaailma on myös runsas: voit hankkia hillityt harmaat tai murretun väriset Etniesit tai esimerkiksi reippaan punaiset tai siniset tennarit. Valikoimasta löytyy varmasti lempitennarit niin tytöille, pojille, miehille kuin naisillekin!

Etnies on katumuotitietoinen tennarivalinta

Etnies-tennarivalikoimasta löytyy esimerkiksi näyttäviä, makeasti kuvioituja skeittitennareita, joista tulee asun keskipiste. Ne sopivat relaxed fit -farkkujen, hupparin ja lippiksen seuraksi ? mutta aivan yhtä hyvin niiden kanssa voi pitää toppia ja slim fit -farkkuja tai legginsejäkin! Kevyet, yksiväriset mallit sopivat puolestaan arkikäyttöön niin farkkujen kuin chinojenkin kanssa. Ja yläosaksi sopii niin rento kauluspaita, collegepaita kuin neulekin. Korkeavartiset mallit sopivat viileämpiinkin sääolosuhteisiin – esimerkiksi rennosti slim fit -farkkujen ja parkatakin seurana.

Huipputrendikkäät, kevyet ja virtaviivaiset mallit puolestaan suorastaan vaativat seurakseen kapeita chinoja tai slim fit -farkkuja, joiden puntit on kääritty hiukan alimittaisiksi. Yläosaksi sopivat hyvin istuvat t-paidat – esimerkiksi neuletakin kanssa. Naisten urbaaneihin asuihin kevyet tennarit sopivat myös loistavasti, niin farkkujen kuin shortsienkin kanssa. Valikoimasta löytyy esimerkiksi muodikkaat kukkakuvioidut tennarit, jotka voi pukea trendikkäästi hameen kanssa!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua