Katalogi

Suositut filtterit
261 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Hi-Tec tunnetaan laadukkaiden ulkoilukenkien valmistajana, jonka tavoitteena on tehdä luonnossa liikkumisesta entistä mukavampaa ja hauskempaa. Säänkestävien ja keveiden ulkoilujalkineidensa avulla Hi-Tec tahtoo kannustaa seikkailemaan metsissä, kiipeilemään vuorilla ja ottamaan kaiken irti niin kesästä kuin talvestakin. Englantilaisen jalkinevalmistajan ulkoilu- ja vaelluskengät ovat vuosien varrella voittaneet useita palkintoja, ja niiden laatuun luottavat niin konkarivaeltajat kuin vapaa-ajan retkeilijätkin.

Hi-Tec kuuluu ulkoilu- ja vaelluskenkien kärkikastiin

Hi-Tec Sports on vuonna 1974 Englannin Shoeburynessissa perustettu yritys, joka sai alkunsa Frank van Wezelin rakkaudesta urheilua kohtaan. Yrityksen ensimmäinen kenkämalli oli omana aikanaan poikkeuksellisen kevyt squash-kenkä, ja vuosien mittaan valikoima laajeni myös muihin urheilu- ja ulkoilukenkiin. Kevyesti kulkeva askel on aina ollut Hi-Tecin suunnittelun lähtökohtana, ja se tunnetaankin maailman ensimmäisen kevyen vaelluskengän, ikonisen Sierra Sneakerin kehittäjänä. Tänä päivänä yritys jatkaa työtään entistä miellyttävämpien ulkoilukenkien luomisessa. Modernit tekniset materiaalit ovat auttaneet kehittämään jalkineista aiempaa kestävämpiä, joustavampia ja vedenpitävämpiä. Vaelluskenkien lisäksi Hi-Tecin kokoelmiin kuuluu niin tukevia talvisaappaita, viileitä ulkoilusandaaleja kuin joustavia kävelykenkiäkin. Etsitpä sitten täydellisiä jalkineita haastavissa maastoissa retkeilyyn, rennolle lomamatkalle, epävakaisiin loskakeleihin tai aktiivisen vapaa-ajan suosikkikengiksi, Hi-Tec-kengät ovat luotettava ja kestävä valinta.

Hi-Tec -ulkoilukengissä askel pysyy kevyenä ja kuivana

Hi-Tecin filosofian mukaan luonto on loputon hyvinvoinnin lähde: lyhytkin luontoretki vähentää stressiä, nostaa kuntoa ja saa olon nopeasti onnellisemmaksi. Hi-Tecin mukavat ja hyvällä maulla suunnitellut kengät innostavat lähtemään ulos säästä ja vuodenajasta riippumatta. Tukevilla vaelluskengillä selätät niin ylä- ja alamäet kuin kosteikot ja kalliotkin – talvella ja erityisen haastavissa olosuhteissa kannattaa luottaa varrellisiin vaellussaappaisiin, kun taas kesäkeleillä voit antaa jalkojesi nauttia retkestä ilmavissa vaellussandaaleissa. Pakkassäiden ja lumituiskujen pelastus ovat puolestaan karvareunuksella ja kumikärjellä varustetut talvisaappaat. Hi-Tec tarjoaa myös tyylikästä ilmettä urbaaneille seikkailijoille. Kevyissä kävelykengissä jaksat tallata kaupungin katuja pitkään, ja minimalistisesti muotoillut kengät sulautuvat vaivatta niin farkkulookiin, rentoon työpukeutumiseen kuin hameen tai suorien housujen kanssa.

Tutustu myös