Tuo Lontoo jalkoihisi KG by Kurt Geiger -kengillä! Englantilaisen kulttisuunnittelijan mallisto tarjoaa vaihtoehtoja naisille ja miehille, jotka vaativat kengiltään hieman enemmän. Jalkaa syleilevä lesti ja uniikki ulkonäkö takaavat, että olet löytänyt uudet suosikkisi!

Tyrmäävä ja omalaatuinen. Käytännöllinen mutta kaikkea muuta kuin tylsä. KG by Kurt Geiger -kenkiä voi kuvailla monella sanalla, mutta mitäänsanomattomia ne eivät ole. Ikonisen kenkäsuunnittelijan Kurt Geigerin erikoismallisto ammentaa tyyli-inspiraationsa Lontoon underground-tyylivirtauksista. Unohda siloiteltu ja persoonaton muoti - nuorekas mallisto ottaa perinteiset kenkämallit haltuun ja muuttaa ne joksikin ennennäkemättömäksi. Rock, punk ja pop ovat merkin kengissä sulassa sovussa. Asennetta uhkuvat kengät viihtyvät jalassa erityisesti arkena ja hämyisillä klubikeikoilla.

KG by Kurt Geiger suunnittelee kenkiä, joilla on tarina kerrottavanaan!

Sekä miesten että naisten kenkiä tarjoileva KG by Kurt Geiger on tunnettu voimakkaasta muotoilustaan, josta löytyy sopivassa suhteessa klassisuutta ja uudenlaista twistiä. Rockahtavat loaferit ja nilkkurit ovat miesten malliston kestosuosikkeja. Tikkaukset, musta nahka ja liukuvärjäys tuovat kenkiin särmää ja rosoista maskuliinisuutta. Printit, tolppakorot ja hapsut ovat puolestaan naisten malliston kantavia voimia. Todellinen Kurt Geiger -nainen ei jää seinäruusuksi, vaan säväyttää nyörisaappailla tai pyton-kuosilla. Rohkeimmatkin tyyliratkaisut tehdään kuitenkin aina ergonomian ja käytännöllisyyden ehdoilla.

Mitä tahansa teetkin tyylisi kanssa, tee se täysillä! KG by Kurt Geiger -kengät ovat olennainen osa persoonallista ja kokeilevaa tyyliä. Yhdistä kenkiisi voimakkaita materiaaleja kuten farkkua ja nahkaa. Luo rohkeiden kenkien kanssa kontrastia muun asun kanssa valitsemalla vaatteidesi materiaaleiksi pehmeää mokkaa ja sporttista college-kangasta. Pienet yksityiskohdat kuten retrot aurinkolasit ja voimakas huulipuna käyvät KG by Kurt Geiger -kenkiesi kanssa täydellisesti yksiin!

Yhdistät helposti