Katalogi

Suositut filtterit
378 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Cartoon sanoo kyllä ainutlaatuisuudelle ja hauskuudelle 

Brändin sarjakuvaan viittaava nimi ei ole sattumaa, sillä Cartoon haluaa kohdata elämän pilke silmäkulmassa. Vaatemerkki suunnittelee mallistonsa uniikeille naisille, jotka haluavat kekseliäästi yhdistää naisellisuuden, hienostuneisuuden, rentouden ja hauskuuden. Löydät valmistajan vaatteista niin klassista varmuutta kuin lystikkäitä värejä, kuoseja ja yksityiskohtia. Miksi sulautua joukkoon, kun ainutlaatuisuus on niin paljon houkuttelevampaa? 

Osana kansainvälistä menestystarinaa 

Betty Barclay -konsernin pääkonttori ja sydän sijaitsevat Saksassa. Jo vuosikymmenten ajan Betty Barclay on ollut mukana luomassa erehtymättömiä menestystarinoita muodin maailmaan kohderyhmänään tyylikkäät ja aikaansa seuraavat naiset. Konsernin kokoelmien sanotaan edustavan nimenomaan modernin naisen asennetta elämään. 

Cartoon on yksi konsernin leikkisimmistä brändeistä, jonka valikoimista löydät sopivan yhdistelmän naisellisuutta sekä tyttömäisyyttä. Yhdistelemällä eri mallistojen vaatteita ja asusteita saat luotua tyylisi tilanteeseen ja omaan persoonaasi sopivaksi. Tämä puhutteleva tuotemerkki valmistaa tuotteensa ottaen huomioon pienimmätkin yksityiskohdat.

Casual chicin oivaltavat tyylitaiturit 

Cartoonin vaatteet edustavat huolettoman oloista tyylikkyyttä, eli casual chiciä, parhaimmillaan. Naisilta naisille suunnitellut vaatteet ja asusteet hurmaavat istuvuudellaan, leikkauksillaan ja kuoseillaan. Tyylikäs pukeutuminen voi olla juuri näin vaivatonta, etkä joudu tinkimään mukavuudestasi. 

Huolellisesti räätälöidyt housut, rennosti muotoihisi mukautuvat paidat ja mekot hallitsevat brändin linjaa. Löydät merkin värimaailmasta niin luonnonmukaisia sävyjä, piristäviä yhdistelmiä kuin pastellisävyjäkin. Kuoseissa vallitsevat vaihtelevasti kukat, kuviot, ruudut ja raidat, joten pääset rakentamaan vaatekaappiisi todellisen kirjon eri tyylejä. Merkin mallistoista saat koottua itsellesi niin toimivan toimistolookin kuin ainutlaatuiset asut vapaa-ajan menoihisikin.

Yhdistä kauluspaita suoriin housuihin tai farkkuihin, tai valitse hillityn tyylikkäällä printillä koristeltu mekko asialliseen toimistopukeutumiseen. Maksihame ja trikoomekko taas toimivat rennompaan vapaa-aikaan tai väljempiä etikettejä noudattavaan toimistopukeutumiseen. Asuvaihtoehdot, jotka saat valikoimasta yhdisteltyä, ovat rajattomat. 

Näyttäviä vaatteita ja asusteita käytännöllisyydestä tinkimättä 

Cartoon panostaa siihen, että vaatteet eivät ainoastaan näytä hyvältä päälläsi, vaan myös tuntuvat hyvältä ihollasi. Tarkoin valikoidut materiaalit on valittu kestämään päivittäistä kulutusta, ja ne tukevat hyvää oloasi pidempienkin päivien aikana. Tämä merkki ei syty epäkäytännöllisistä, kiristävistä ja puristavista leikkauksista tai epämukavista kankaista. Vaatteet on suunniteltu modernille naiselle, joka vaatii edustavuuden lisäksi laatua ja käytännöllisyyttä. Valmistajan vaatteista löydät hyvän kokovalikoiman erimuotoisille naisille. Olipa kyseessä takki, housut, trikoomekko tai pusero, löydät mallistosta laajan haitarin kokovaihtoehtoja. 

Brändi haluaa pukea omaa elämäänsä hallitsevia naisia, jotka pitävät hauskuutta ja elämäniloa yllä niin ajatuksillaan kuin vaatevalinnoillaankin. Tämä asenne ei katso kokoa tai ikää. 

Vuosikymmenten osaaminen muotimaailmassa yhdistettynä viimeisimpiin trendeihin antaa sinulle avaimet ajankohtaisen ja viimeistellyn tyylin saloihin. Cartoonin monipuolisuus tarjoaa mahdollisuuden yhdistellä uniikisti eri kokonaisuuksia tilaisuuden ja persoonasi mukaan. Olipa sitten aika löytää oma ainutlaatuinen tyylisi, uudistaa sitä tai korostaa jo löytämäsi tyylin vahvuuksia.