Mallisto

873 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Rakastat käytännöllistä muotia. Sinulle käytännöllinen design ei tarkoita tylsää, vaan tyyliä, jossa hassutellaan eikä oteta pukeutumista, elämää, liian vakavasti. Kipling osaa yhdistää nuorekkaan kokeilunhalun ja utilitäärisen designin yhteen napakkaan pakettiin. Eikä sen laukuissa ja repuissa säästellä värejä!

Kipling-repuista ja -laukuista roikkuvat apinat symboloivat rohkeaa elämänasennetta ja seikkailijaluonnetta, joka janoaa uteliaana uusiin seikkailuihin niin elämässä kuin pukeutumisessa. Nämä laukut ovat persoonallisen pukeutujan luottokumppani. Niistä huokuu sporttisuus, mutta samalla juuri oikeanlainen huoleton boheemius - ja silti ne onnistuvat olemaan erittäin chic!

Valitse Kipling kun etsit kestävää ja luotettavaa matkakumppania

Antwerpenissä 1987 perustettu Kipling suunnittelee funktionaalisuus edellä, mutta samalla se haluaa tuoda muotiorientoituneille seikkailijattarilleen ikonisia laukkuja, joista huokuu naisellinen kepeys ja mutkaton trendikkyys. Merkki on nimetty esikuvansa kirjailija-matkaaja Rudyard Kiplingin mukaan - saat laukuista luotettavan matkakumppanin.

Reput ovat nousseet laukkujen rinnalle, eikä niitä sovi vähätellä tärkeänä asusteena. Kiplingin valikoimasta löydät täydellisen vapaa-ajan repun hektiseen kaupunkilaisarkeen, jolloin sinulla ei ole aikaa huolehtia laukusta, vaan on hypättävä vauhdilla pyörän selkään ja kiidettävä jo seuraavaan paikkaan. Elegantti kiiltäväpintainen reppu on viimeistelevä tekijä, kun puhutaan modernista bisneslookista. Brändi ei ole unohtanut olka- tai messenger-laukuissaan urbaanin pukeutujan tärkeimpiä vaatimuksia - runsaat taskut, kestävät materiaalit ja mutkaton design takaavat, että laukkusi ei petä, kun kaipaat sujuvuutta arkeesi.

Kipling osaa iloitella väreillä ja printeillä. Näillä pikkulaukuilla et jää juhlien huomaamattomaksi osallistujaksi. Villit kuvioinnit, metallinhohde ja vahvat värit tuovat asuusi kulmaa, jolla erotut muista - teddykarvainen pikkulaukku varmistaa paikkasi illan fashionistana, ja tuo sopivasti huumoria muuten minimalistiseen pikkumustaan.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista