Suositut filtterit
436 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Ovatko tyylikkäät jalkineet tärkeässä osassa joka päiväistä pukeutumistasi? Haluatko tuoda lookiisi terävyyttä kengistäsi huokuvalla loistolla? Dockers by Gerli -kengillä tuot näyttävyyttä asukokonaisuuksiisi! Saksalaisen kenkämerkin hallitsema kekseliäs suunnittelu sekä kenkien hauskat yksityiskohdat auttavat miehiä ja naisia korostamaan muodikasta ilmettään tuoden samalla laatujalkineiden takaamaa mukavuutta jaloille. Dockers by Gerli on supervalinta trendikkäisiin askeliin!

Moderni Dockers by Gerli hallitsee näyttävän kenkämuodin!

Naiset sisällyttävät pukeutumiseensa rokkaavaa ilmettä kerta heitolla, kun jalkoihin sujahtavat rennot Dockers by Gerli -cowboy-nilkkurit. Niitein ja soljin koristellut nilkkurit ovat loistava kenkävalinta niin hameen, farkkujen kuin shortsienkin kanssa puettavaksi. Lookin täydentää joko hillitysti tai räväkästi koristeltu t-paita, jonka päälle voit valita menon luonteesta riippuen joko nahkatakin tai lyhyen jakun. Kenkävalikoimasta löydät myös saappaita ja kävelykenkiä matalalla sekä korkealla korolla sekä upeita vapaa-aikaan sopivia ihanuuksia, kuten rentoja tennareita. Dockers by Gerli -kengillä saat asenteellista ja helppoa pukeutumista!

Maiharit eli korkeavartiset nauhalliset nilkkurit ovat todellisten monitoimimiesten kengät. Nämä nilkkurit sopivat toimistolle niin puvun kuin rennon neuleen ja farkkujen yhdistelmissä. Kenkien laadukas nahka kestää vesisateet ja pakkaset, kaupungin asfalteilla tai metsäretkillä. Dockers by Gerli -kenkien valikoimasta löydät myös muita vapaa-ajalle loistavasti sopivia kenkiä, kuten sporttisia tennareita sekä ajattomia matalavartisia kävelykenkiä. Näiden kenkien seuraksi puet vaikkapa trendikkäästi revityt farkut sekä iisiin menoon sopivan pitkähihaisen paidan, ja näin edustat katumuotia parhaimmillaan!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista