Mallisto

Suositut filtterit
255 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Betty & Co edustaa saksalaista urbaania naistenmuotia viehättävimmillään. Se osaa olla samaan aikaan feminiinisen smart casual, raikkaan persoonallinen ja rohkean määrätietoinen. Sen vaatteet soveltuvatkin moneen tyyliin ja tilanteeseen aina hillitystä työpukeutumisesta letkeään arkivaatetukseen ja arvokkaista juhlatilaisuuksista discovalojen loisteeseen. Betty & Co:n kokoelmat on suunniteltu nuorille ja tyylitietoisille naisille, jotka arvostavat selkeäilmeistä, helposti yhdisteltävää ja aikaa kestävää designia.

Betty & Co luo urbaania nykymuotia klassisella vivahteella

Betty & Co on saksalaisen muotivalmistaja Betty Barclayn vuonna 2016 lanseeraama brändi, jonka tavoitteena on luoda vaatteita, jotka herättävät tunteita. Se hakee inspiraationsa modernista kaupunkikulttuurista sekä klassisen naistenmuodin puhtaista linjoista, ja lisää mukaan vaikutteita catwalkien uusimmista trendeistä. Siksi sen vaatteisiin onkin helppoa ihastua, olitpa sitten räväkkää katutyyliä, pelkistettyä minimalismia tai naisellista viehkeyttä suosiva pukeutuja. Betty & Co -brändin ydinalueeseen kuuluvat naisten casual-pukeutumisen perusvaatteet, kuten neuleet, farkut ja t-paidat, ja sen juhlavampaa puolta edustavat hienostuneen selkeäilmeiset mekot, hameet ja bleiserit, joita on helppo yhdistellä monenlaisiin asukokonaisuuksiin. Laadukkaista materiaaleista työstetyt vaatteet erottuvat edukseen persoonallisten leikkausten, kiinnostavien yksityiskohtien ja tyylikkään yleisilmeensä ansiosta. Luonnollisen puhtaat värit ja kauniisti istuvat linjat antavat sen mallistoille itsevarman vähäeleistä chic-henkeä.

Betty & Co hurmaa feminiinisellä eleganssilla

Betty & Co -designin värimaailmaan kuuluu runsaasti puhtaanvalkoista raikkautta, mustan vangitsevaa lumoa ja vähäeleisen harmaan eleganssia, joita pehmentävät lämpimien sävyjen lempeät harmoniat. Sen muotoilun tärkeimpiä elementtejä ovat puolestaan naisellista siluettia korostavat leikkaukset, ilmavasti laskeutuvat kankaat ja huolettoman rento istuvuus. Helposti muunneltavaa funktionaalisuutta suosiva pukeutuja rakentaa monipuolisen arkityylin esimerkiksi klassisten mustien kangashousujen ja rennosti laskeutuvan vaalean puseron varaan. Kokonaisuutta voi täydentää hienostuneeseen suuntaan yhdistämällä siihen hyvin istuvan bleiserin, näyttävän silkkihuivin ja sirot avokkaat tai kääntää kurssin kohti rosoista rock-tyyliä vaihtamalla takiksi mustan nahkarotsin ja vetämällä jalkaan korkeakorkoiset mustat nilkkurit. Tyköistuva, yksivärinen kotelomekko sopii puolestaan asusteita, koruja ja kenkiä vaihtamalla niin juhla- tai bileasuksi kuin asialliseksi bisnesvaatteeksikin.

Yhdistele ja sekoita