Katalogi

Suositut filtterit
677 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kappa on urheilumuodin klassikko, jonka logo on tuttu lähes kaikille. Se tarjoaa tinkimättömän yhdistelmän italialaista tyylikkyyttä, uusinta urheiluvaateteknologiaa sekä globaalia liikkumisen ilosanomaa. Sen muotia ohjaa palava intohimo urheilua ja parempia urheilusuorituksia kohtaan.

Italian Turinissa vuonna 1967 perustettu Kappa tunnetaan ympäri maailmaa etenkin Omini-logostaan. Toisen tukemista symboloiva logo on vakiintunut symboloimaan myös laadukasta ja yksilöllistä urheiluvaatetusta sekä lukuisten eri lajien huippusuorituksia. Kappa toimii muun muassa jalkapallon, koripallon, rallin, hiihdon ja golfin ammattiurheilijoiden ja -joukkueiden sponsorina, ja sen vaatteet ovatkin tuttu näky paitsi kotoisilla lenkkipoluilla ja kuntosaleilla, myös urheiluhistorian huippuhetkien ja uusien ennätysten näyttämöillä. Merkin suosio perustuu ennen kaikkea korkeaan laatuun, jonka vuosikymmenten aikana kerätty ammattitaito, tekninen osaaminen ja taidokas muotisuunnittelu ovat virittäneet huippuunsa.

Kappa pukee jokaisen sportti-ihmisen huippuatleeteista penkkiurheilijoihin

Brändin ydinvalikoima muodostuu värikkäästä ja hyvin muotoillusta kokoelmasta niin juoksuun, pallopeleihin, sisäliikuntaan kuin vapaa-aikaankin sopivia laatulenkkareita. 2010-luvun ehdoton urheilumuodin trendi ovat olleet kirkkaat värit ja kuviot ? mitä runsaampaa ja värikkäämpää sen parempi. Kappan kengät antavatkin loistavat mahdollisuudet iloa hehkuvaan kuntoilutyyliin. Esimerkiksi trendikkäiden avaruuskuvioisten trikoiden tunnelmaa täydentävät kirkkaan keltaisilla yksityiskohdilla väritetyt tummat kengät. Niukan värimaailman ystävä voi yhdistää esimerkiksi puhtaan valkoiset kuntoilulenkkarit ajattoman mustiin trikoovaatteisiin. Kappa tarjoaa myös tyylikkäät tennarit vapaa-aikaan, lämpimät talvikengät pakkaskeleille sekä tukevat vaelluskengät vaativiinkin olosuhteisiin. Lasten kengissä on kiinnitetty huomiota helppoon puettavuuteen ja raikkaan värikkäisiin kuoseihin. Tutustu myös urheiluvaatemallistoon, esimerkiksi jalkapallokentille soveltuviin teknisiin pelipaitoihin aitoon Champion's League -tyyliin.

Kappa on huippu-urheilijoiden, urheilutiimien ja -fanien sekä tyylikästä pukeutumista arvostavien arjen liikkujien muodostama verkosto, jossa yhdistävänä tekijänä toimii intohimo urheilua kohtaan. Tule osaksi Kappan globaalia yhteisöä, jonka voimaa sen tunnettu logo heijastaa.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista