Mallisto

85 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Australialainen Le Specs ei mene muiden mukana, vaan kulkee reippaasti edellä. Se on aurinkolasien villi lapsi, joka uskaltaa luoda, kokeilla ja innovoida urbaaneja aurinkolaseja, jotka huomataan. Ota tai jätä -periaatteella merkki on luonut useita jo ikonisia malleja, joihin ovat ihastuneet trendsetterit ja pukeutujat, jotka vaativat asusteiltaan enemmän kuin suojaa silmille.

Moni ikoninen hetki olisi jäänyt kokematta ilman tyylikkäitä aurinkolaseja. Mitä olisivat Blues Brothers, Terminaattori tai Matrix ilman aurinkolasejaan? Entäpä Audrey Hepburn ja hänen timanttinen tyylitajunsa Breakfast at Tiffanys -elokuvassa tai Lolitan leikkisät sydänlasit - upeat aurinkolasit muistetaan pitkään - Le Specs tietää tämän ja luo toinen toistaan vaikuttavampia laseja.

Säväytä uusissa aurinkolaseissa!

Aurinkolaseilla luot hetkessä uskottavan lookin pelkkien farkkujen ja t-paidan varaan. Le Specsin valikoimasta löydät kaikki klassikkomallit, eikä merkki pelkää kokeilla hullunkurisiakaan raameja, joihin persoonallinen pukeutuja rakastuu!

Pyöreillä laseilla tuot maskuliiniseen tyyliin ranskalaista viileyttä ja hienostuneen boheemin vivahteen - nahkatakki ja mustat pillifarkut jatkavat minimalistista mod-fiilistä. Boheemi nainen valitsee jättikokoiset, tai vähintään erikoisen väriset tai vaaleat, pyöreät lasit, jotka ovat modernin kukkaistytön välttämätön pahe. Le Specsin herkullisuus tulee juurikin tavasta, jolla se tuo retrovaikutteet nykypäivään raikkaalla tavalla. Muun muassa 60-luvun twiggymäisyys, 80-luvun bigger is better -asenne ja 90-luvun psykedeelisyys on saatu suodatettua hienovaraisesti moderneihin laseihin, jotka huokuvat nykyaikaista minimalistisuutta ja premium-tuotteiden arvostusta.

Cat eye -kehykset ovat kissamaisen naiselliset ja huokuvat entisaikojen glamouria. Ne ovat täydelliset kesämekon kanssa tai tuomaan boho chic -tyyliin twistiä. Maskuliinisen kulmikkaat lasit ovat aktiivista jet set -elämää viettävän kaupunkijuipin luottoasuste.

Yhdistele ja sekoita

Tuo tyyli sinne, missä se näkyy - nenälle!

Le Specs

Le Specs -aurinkolasit paitsi suojaavat haitallisilta UV-säteiltä myös tuovat kaivattua asennetta tyyliin. Australialainen merkki suunnittelee retroja ja rohkeita aurinkolaseja klassisella otteella pitkäaikaiseen käyttöön.

Toisille aurinkolasit ovat ainoastaan aurinkoisen päivän pakollinen paha, kun taas toisille ne ovat tyylin olennaisin osa. Jos kuulut jälkimmäiseen ryhmään, australialainen aurinkolasimerkki Le Specs on sinua varten. Vuonna 1979 perustettu merkki suunnittelee aurinkolaseja täydellä ammattitaidolla mutta rennoin ottein. Australian porottava aurinko tarjoaa täydelliset olosuhteet tuotteiden testaukseen, eikä lasien käytettävyydelle ja suojaavuudelle löydy haastajaa. Le Specs -aurinkolasien muotokieli on modernin retro. Merkin lasit ovat todellinen asenneasuste - niiden käyttäjä todella huomataan.

@zalando Le Specs – aurinkolasimuotia Zalandolla

Retron ja katu-uskottavan aurinkolasimuodin asiantuntija

Australialainen Le Specs

Le Specs -mallistoista löytyvät sekä miesten että naisten UV-suojatut aurinkolasimallit. Lasien trendikäs ja värikäs muotoilu istuu tosin kumman tahansa sukupuolen nenälle, joten turhat rajoitukset ja kapeakatseinen tyyliajattelu ovat "so last season".

Kulmikas sporttimalli, naisellinen kissamalli ja pyöreä retromalli ovat mallistojen raikkaita klassikoita. Kiinnitä huomiota, kuinka eri mallit istuvat juuri sinun kasvonmalliisi. Utuiset pastellit ja Miami-tunnelmaa henkivät peililinssit ovat australialaismerkin tavaramerkki. Jos kuitenkin kaipaat laseiltasi hillityn tummaa ilmettä, valitse mustat sangat ja liukuvärjätyt linssit. Aikuisen tyylikäs kilpikonna-kuosi on myös ajaton valinta. Urbaanin muodikkaat aurinkolasit viihtyvät parhaiten rennon tyylin seurana. Yhdistä uudet Le Specs -pokasi kepeään vapaa-ajan asuun. Naisellinen tyyli syntyy rennosta farkkupaidasta ja minihameesta. Pörrötä hiukset villille kiharalle, ja pujota pastellinroosat linssit nenälle. Maskuliininen look ei vaadi valkoista t-paitaa ja leikattuja farkkushortseja kummempaa. Virtaviivaiset ja mustat sporttilasit ovat tyylin viimeinen silaus.

@zalando Le Specs -aurinkolasit verkkokaupassamme