Mallisto

2 728 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kaikki alkoi, kun kolme kaverusta päättivät luoda vaatemerkin, joka ammentaa inspiraationsa pohjoisilta meriltä, merenkäynnistä ja merenkulkijoiden tarinoista. Dreimaster perustettiin vuonna 2010 Hampurissa, Saksassa ja brändin miesten ja naisten kokoelmat peilaavat pohjoiseurooppalaista tyyliä. Vahvoina inspiraationlähteinä ovat olleet erityisesti eurooppalaiset satamakaupungit, kuten Rotterdam, Kööpenhamina ja Tukholma, unohtamatta tietenkään paikkaa, josta kaikki sai alkunsa eli Hampuria. Nimi Dreimaster juontaa juurensa yrityksen perustaneeseen kolmeen kaveriin, sanan drei tarkoittaen kolmea. Laadukkaat materiaalit ja oivaltavat yksityiskohdat ovat ominaisia merkin vaatteille.

Dreimaster – meriltä inspiraationsa saanutta rentoa vapaa-ajan muotia

Luonnonläheiset värit ja menneitä aikoja henkivät leikkaukset ja mallit tekevät näistä vaatteista täydellisiä luontoon sekä urbaaniin kaupunkiympäristöön. Dreimaster-kokoelma on kunnianosoitus perinteikkäälle merenkululle ja sään koettelemille merimiehille. Army-tyylinen parkatakki on yksi merkin tunnistettavimmista vaatekappaleista. Parkan avulla saat särmikkään citylookin yhdistämällä sen kulutettuihin farkkuihin ja korkonilkkureihin tai nahkaisiin tennareihin. Yhtä lailla voit käyttää parkatakkia, ja brändin muitakin takkimalleja, vaelluksilla ja luontoretkillä. Karvakaulukset tuovat takkiin pehmeää ilmettä sekä toimivat suojana tuulessa ja lumisateessa. Naiselliseen lookiin sopii täydellisesti kapeampi, tyköistuva malli, kun taas poikamaiseen katutyyliin väljä malli.

Ronskista farkusta valmistetut kauluspaidat tuovat trendikkään miehen tyyliin ripauksen huoletonta ilmettä. Yhdistä halutessasi mustiin slim fit- farkkuihin luodaksesi tyylitellyn ilmeen tai löysiin reisitaskuhousuihin maksimoidaksesi rentouden tuntua. Valitse sateisiin päiviin anorakkimallinen sadetakki ja näin säilytät tyylikkyytesi kärsimättä sateesta. Maanläheisiin väreihin saat hehkua täyteläisen värisistä asusteista. Kokeile armeijanvihreän takin rinnalla sinapinkeltaista pipoa tai vahvan turkoosia kaulaliinaa. Dreimaster panostaa vaatteidensa yksityiskohtiin suunnittelemalla vetoketjut ja napitkin varta vasten omaan tyyliinsä sopiviksi. Nostalginen, merihenkinen muoti sopii modernin miehen ja naisen vaatekaappiin tuomaan kontrastia klassisiin, pelkistettyihin linjoihin sekä retroa ilmettä rentoihin vapaa-ajan asuihin.

Yhdistät helposti

Dreimaster on saksalainen vaatemerkki, joka on tunnettu merihenkisestä vintage-mallistostaan. Merkki syntyi vuonna 2010 Hampurissa, jossa kolme ystävystä päättivät alkaa suunnittelemaan vaatteita, joissa panostettaisiin materiaalien laatuun sekä tyylikkäisiin yksityiskohtiin. Idean suunnitteluun toivat meri ja sataman kauniit alukset korkeine mastoineen. Merihenkisen tyylin taustalla olivat lisäksi vanhat merimiestarinat, myrsky ja vapauden kaipuu. Inspiraatiota suunnittelijat ovat saaneet Euroopan satamakaupungeista kuten Kööpenhaminasta, Rotterdamista sekä Tukholmasta. Pohjimmainen tarkoitus oli suunnitella vaatteita, jotka yksinkertaisesti tuntuvat hyvältä päällä. Ammattitaitoinen toteutus ja suunnittelun tarkka pohjatyö tekevät vaatteista käytössä pitkäkestoisia. Dreimaster-tuotteiden valmistuksessa käytettävät materiaalit ovat tarkoin harkittuja ja testattu toimiviksi niin maassa kuin merillä. Vaatteiden tulee olla mukavia ja kuitenkin kestäviä, tyylikästä ulkoasua unohtamatta. Vaatteisiin huolella valitut pienet ja hauskat yksityiskohdat tuovat persoonallisuutta kokonaisuuteen; yksityiskohtana voi olla vaikka irrotettava kompassi. Malliston lippulaivana ovat purjehdukseenkin sopivat takit, jotka trendikkään ulkonäkönsä lisäksi suojaavat tarvittaessa tuulelta sekä sateelta. Dreimaster-vaatteiden korkea laatu ja täydellinen istuvuus antavat käyttäjälleen yksilöllisyyttä sekä mukavuutta. Vaatteissa käytetyt materiaalivalinnat ja säänkestävyys takaavat käyttäjälleen huolettoman ja rennon käyttökokemuksen.

Dreimaster – tyylikkäänä maassa ja merillä

Nyt voit kokea Dreimasterin korkean laadun ja mukavuuden Zalandolla. Laajasta vaatevalikoimasta löytyy klassisia ja trendikkäitä tuotteita sekä miehille että naisille, ikään katsomatta. Malliston valikoimasta löytyviä sadetakkeja, purjehdustakkeja, puseroita, neuleita, shortseja, toppeja sekä t-paitoja, joita voi yhdistellä niin tyylikkäisiin kuin rennompiinkin asukokonaisuuksiin. Hyvin istuvien vaatteiden taustalla ovat huolellinen ja innovatiivinen suunnittelutyö sekä ajatus vaatteen istuvuuden tärkeydestä. Merihenkisestä ja raikkaasta mallistosta voi löytää oman suosikkinsa niin helteeseen kuin viileämpäänkin ilmastoon. Vaatteiden värimaailma tarjoaa vaihtoehtoja kauniin kirkkaista aina tyylikkäisiin tummempiin sävyihin. Vaatteiden värit ja muotoilu vievät käyttäjänsä purjehduksen ja pursien maailmaan, sukeltaen samalla lähemmäksi merta sekä myrskyjä. Dreimasterin vaatteista voi löytää jotain uutta joka käyttökerralla, hauskat yksityiskohdat ovat innovatiivisia ja kekseliäästi valmistettuja. Dreimaster-vaatteen taustalla on tarina, joka vie käyttäjänsä maasta merille. Meren raikkaus yhdistettynä laadukkaaseen designiin näkyy vaatteissa - ja sen voi myös helposti tuntea.