Suositut filtterit
108 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Copenhagen Shoes, täydellisen tyylikkäät ja mukavat kengät

Tervetulo shoppailemaan tyylikkäitä kenkiä Copenhagen Shoes -mallistosta. Kyseessä on moderni tanskalainen brändi, joka panostaa istuvuuteen ja käyttömukavuuteen. Brändi kuvailee näitä seikkoja intohimokseen. Tästä syystä voit luottaa siihen, että uudet Copenhagen-kenkäsi ovat ensisijaisesti jalkojesi mukavuuden asialla. Mikä parasta, kaikki Copenhagen Shoes -tuotteet valmistetaan Euroopassa.

Vuodesta 2012 saakka Copenhagen Shoes on luonut ammattitaitoisten suunnittelijoidensa avulla upeita, laadukkaita ja miellyttäviä kenkiä. Malliston kengissä käytetään brändin itse kehittämäänsä pehmustetta, joka tarjoaa jaloillesi täydellisen mukavuuden ensiminuuteista alkaen. Näitä trendikkäitä kenkiä ei pitäisi kenenkään missata. Tarjoa jaloillesi mukavuus ja valitse Copenhagen Shoes.

Mallistosta löydät elegantteja saappaita, värikkäitä korkokenkiä ja kauniita sandaaleja, joilla saat trendikkään lookin aamusta iltaan, ympäri vuoden. Copenhagen Shoes t-uotteet sopivat niin toimistoon, tanssilattialle kuin esimerkiksi kaupunkipäivän viettoon ystävien kanssa. Erotut taatusti joukosta valitessasi mallistosta pirteät vihreät korkokengät, leopardikuosiset sandaalit tai mustat korkeapohjaiset platform saappaat.

Copenhagen Shoes välittää, koska sinä välität

Kestävää kenkämuotia tanskalaisittain juuri sinulle, joka välität ympäristöstä ja maapallon tulevaisuudesta. Koska Copenhagen Shoes -kengät valmistetaan Euroopassa, niiden kuljetuksista jälleenmyyjille syntyy vähemmän päästöjä kuin keskimääräisesti. Malliston kengät pakataan kierrätetyistä materiaaleista valmistettuihin kenkälaatikoihin, mikä vähentää syntyvän jätteen määrää edistäen kiertotaloutta. Lisäksi suurin osa kengissä käytettävistä nyöreistä ja naruista valmistetaan nikkeliä tai raskasmetalleja käyttämättä.

100-prosenttisesti kestäviä kenkiä ei toistaiseksi voida nykyisillä tekniikoilla ja tuotantotavoilla valmistaa, mutta tanskalainen Copenhagen Shoes tähtää siihen, että brändi tekee kaikkensa vähentääkseen omalta osaltaan hiilipäästöjä sekä tuotannossa minimoi energian-ja vedenkulutustaan.

Vaihtoehtoisilla materiaaleilla saadaan ympäristöystävällistä muotia. Korvaavia ainesosia brändi käyttää erityisesti nahan ja liiman tilalla. Copenhagen Shoes pyrkii myös vähentämään haitallisia kemikaaleja valmistusprosesseissaan. Tuotannossa brändillä on käytössään kasvipohjaiset väriaineet sekä luonnosta peräisin olevia liima-aineita, jotka eivät rasita luontoa yhtä paljon kuin tavanomaisen kenkäteollisuuden värjäysaineet ja liimat.

Copenhagen Shoes -mallistosta upeat kengät joka säälle

Copenhagen Shoes -mallistoa voit selata verkkokaupassamme eri vuodenaikojen mukaan, jotta löytäisit täydelliset kengät joka säähän. Kesäpäiviin ja -iltoihin sopivat ihastuttavat vaaleanpunaiset tai purppurat korkeakorkoiset avokkaat somalla rusetilla. Myös beigen tai ruskean väriset korolliset tai korottomat pistokkaat voivat olla mainio valinta, mikäli suunnittelet rantapäivää tai piknikkiä puistossa. Ajattomat mustata ballerinat ja loaferit sopivat puolestaan paikkaan kuin paikkaan.

Kylmempiin ilmoihin sopivat konjakinväriset saappaat tai mustat nauhalliset nilkkurit. Upeilla suklaanruskeilla mokkanahkaa muistuttavilla saappailla täydennät kirjavaa tai yksiväristä alaosaa, kuten sinisiä farkkuja tai punaista hametta. Mallistossa myös rokahtavampia kenkiä, kuten biker-nilkkureita niittiyksityiskohdilla, mustia maihareita, ylipolvensaappaita sekä eri korkuisia platform-saappaita ja saapikkaita.

Kauniiden ja kestävien kenkien ei ole pakko olla kalliita. Verkkokaupastamme löydät säännöllisesti muuttuvia tarjouksia ja kampanjoita myös Copenhagen Shoes -mallistosta. Tule tekemään löytöjä ja shoppaile uudet kenkäsi jo tänään.