Mallisto

487 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Buffalo tuo saksalaisen muotisuunnittelun tinkimätöntä ja rohkeaa otetta naisten, miesten ja lasten muotiin. Se tunnetaan perinteisesti etenkin hapsunilkkureistaan, korkeista koroistaan sekä luotettavista urheilukengistään, mutta tänä päivänä se on laajentunut kokonaisvaltaiseksi lifestyle-brändiksi, joka osaa yllättää paitsi korkealla laadullaan myös räväkän ilmeikkäällä nykyaikaisella otteellaan.

Saksassa vuonna 1979 perustettu Buffalo sai alkunsa sen ajan muotijalkineiden, cowboy-bootsien innoittamana. Bootsit tekivät kauppansa ja ajan kuluessa Buffalo laajensi tarjontaansa myös suurta suosiota saavuttaneisiin urheilukenkiin ja muuhun jalkinemuotiin. Cowboy-estetiikan palasia voi tänäkin päivänä bongailla brändin valikoimista, mutta sen mallistojen pääpaino on modernissa, näyttävässä ja hienostuneessa jalkinemuodissa. Kenkien lisäksi Buffalo on sittemmin laajentanut mallistojaan myös muun muassa alus- ja yövaatteisiin, uima-asuihin, laukkuihin ja asusteisiin. Sen tuotteita on vuosien varrella nähty myös monien trendsetter-julkkisten ja kulttuurivaikuttajien kuten Madonnan, Spice Girlsin ja näyttelijä Cameron Diazin yllä.

Buffalo tarjoaa cowboy-tunnelmaa, korkeita korkoja ja ihanaa rantamuotia

Buffalon kenkämallistot ovat sekoitus huimaavan korkeita korkoja ja käytännöllisiä kävelykenkiä sekä metallin- ja glitterinhehkuista säkenöintiä ja ajatonta tummaa nahkaa. Kokeile esimerkiksi, miten upeilta korkeat platoo-avokkaat ja kapealahkeiset farkut saavat sääresi näyttämään! Cowboy-henki näkyy naisten jalkineissa perinteisenä mutta modernina nilkkurimuotoiluna, jossa hapsujen luomaa villiä tunnelmaa on yhdistelty tämän päivän muotoilutrendeihin. Buffalon valikoimiin kuuluu myös kauniita ja tilavia nahkalaukkuja arkeen sekä iltapuvun kanssa sointuvia hurmaavia pikkulaukkuja.

Tutustu myös Buffalon valloittaviin alusasuihin sekä kesäiseen uima-asuvalikoimaan. Naisten mallistoissa on esillä niin pitsikuosista aistikkuutta, sporttista linjakkuutta kuin monia herkullisia kuoseja kukkaniittytunnelmasta vahvan graafiseen ilmeeseen. Miehille on puolestaan tarjolla hyvin istuvia boksereita ja uimashortseja monissa raikkaissa ja tyylikkäissä väreissä. Lasten uima-asukokoelma hurmaa vauhdikkaan värikkäillä kuoseillaan, jotka ovat ottaneet vaikutteita uusimmista urheilu- ja rantamuodin trendeistä.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista