Mallisto

Suositut filtterit
37 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Anita luo upeita muotoja täydellisesti istuvilla alusvaatteillaan

Anita on ansainnut erinomaisen maineensa huippuluokan alusvaatteiden ja uimapukumuodin tarjoajana. Brändin erilaiset mallistot palvelevat hyvin erilaisia kohderyhmiä, mutta kaikilla tuotteilla on useita yhteisiä ominaisuuksia kuten erinomainen istuvuus, optimaalinen mukavuus sekä korkealuokkainen laatu.   

Naisten alusvaatemuodin osaamista 1800-luvulta lähtien 

Talous menestyi, kun Ernst Max Helbig loi perustan Anita-brändille Dresdenissä. Teollisuus oli voimissaan ja yritykset sekä keksinnöt kukoistivat maailmalla. Ernst Max Helbig keskittyi ensin henkseleiden ja lääketieteellisten tuotteiden valmistukseen, mutta laajensi pian tuotevalikoimansa sisältämään myös sukkanauhat, korsetit, vyöt sekä ensimmäiset rintaliivit.   

Vuosikymmenien seuratessa toisiaan Anita teki itselleen nimeä Saksan markkinoilla johtavana muotoilevien alusvaatteiden toimittajana. 1990-luvulla Georg Weber-Ungeristä tuli alusvaateyhtiön toimitusjohtaja ja yrityksen kansainvälistyminen todella alkoi. Yrityksen pääkonttori siirtyi 2000-luvulla Brannenburgiin, Saksaan. 

Kauneutta ja käytännöllisyyttä jokaiselle naiselle

Kaikkien Anitan alusvaatteiden tärkeimmät ominaisuudet ovat toimivuus, mukavuus sekä kauniin naisellinen ilme. Tuotteet on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu vain parhaista materiaaleista sekä uusimmat teknologiat ja ajan vaatimukset huomioiden.

Anita yhdistää täydellisen istuvuuden upeaan tyyliin ja erinomaiseen laatuun, naisellisia yksityiskohtia unohtamatta.

Osassa malleista on erityisen leveät ja pehmustetut hihnat. Nämä alusasut on suunniteltu lievittämään erityisesti kaulan ja hartia-alueen rasitusta sekä ehkäisemään selkäkipuja, joita vääränlaiset painopisteet aiheuttavat. Vartaloa muotoilevat sekä kehoasi tukevat alaosat ovat erinomainen valinta sinulle, joka haluat silottaa muotojasi vatsan ja lantion ympärillä.

Raskausajan alusvaatteet elämäsi herkimpiin hetkiin 

Äitiys tuo mukanaan uudenlaista herkkyyttä ja opit tuntemaan kehosi paremmin kuin koskaan. Anitan äitiysalusasut kattavat kaikki tarpeesi elämäsi upeimmaksi ajaksi, raskauden ja imetyksen ajanjaksoille. Raskauden aikana kehosi muuttuu ja myös rintasi kasvavat vatsasi ohella. Merkin tuotevalikoima tarjoaa naisellisen kauniita alusvaatteita raskausajallesi sekä imetysrintaliivejä, jotka ovat käytännöllisiä, mutta myös näyttävät upeilta. 

Alusvaatteet eivät ole vain ensimmäinen vaate, jonka valitset itsellesi aamulla. Se on myös osa asustasi, joka on suorassa kosketuksessa ihosi kanssa koko päivän. Siksi onkin tärkeää, että rintaliivit, body tai alushousut sopivat sinulle täydellisesti ja huolehtivat omalta osaltaan hyvästä olostasi koko päiväsi ajan.