710 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kuin raikas tuulahdus, saavut kokoukseen, juhlaan tai illanviettoon ystäviesi kanssa aina yhtä tyylikkäänä Esprit Collection -malliston vaatteissa. Elegantit, smart casual -tyyliset asut takaavat rennon huolettoman, mutta viimeistellyn tyylisi joka tilanteessa. Tiedät aina mitä laittaa päälle kun vaatekaapistasi löytyy Esprit Collection -vaatteita, joita yhdistelemällä yllätät itsesi positiivisesti joka aamu ja ilta.

Esprit Collection – tyyliä juhlaan ja luksusta arkeen

Esprit Collection -mallisto on luotu hetkessä elämisestä nauttiville naisille ja miehille, jotka eivät jätä suosikkivaatteitaan vaatekaapin perälle odottamaan oikeaa hetkeä vaan pukeutuvat tilanteen mukaan parhaisiinsa aina kun mahdollista. Esprit Collection ei ole vain huippumuodikas vaan myös vastuullinen valinta. ESPRITin menestystarina alkoi jo vuonna 1968, jolloin sen perustajat Susie ja Douglas Tompkins ajelivat pitkin Kaliforniaa myyden laadukkaita, itsetehtyjä vaatteita pakettiautonsa takakontista. Pariskunnan intohimo muotia ja luontoa kohtaan synnytti maailmalle avoimen ja ihmisten hyvinvoinnista välittävän yrityksen. ESPRIT teki ekologisesti ja sosiaalisesti kestäviä valintoja vaatteidensa suhteen jo kauan ennen kuin osattiin pukea edes sanoiksi kestävää kehitystä tai sosiaalista vastuullisuutta. ESPRITin viimeisimpiin ekologisiin tekoihin kuuluu vegaanin kenkämalliston lisäys valikoimiinsa.

Kun tunnet olosi mukavaksi ja tiedät näyttäväsi hyvältä, voit keskittyä elämästä nauttimiseen. Esprit Collection -vaatteiden taidokkaiden leikkausten ja vaatteen muotoon sopivien, miellyttävien materiaalien ansiosta ne sujahtavat päällesi kuin palapelin viimeinen pala kohdalleen. Vaatteiden yhdistely malliston sisällä on helppoa eikä useamman samaan mallistoon kuuluvan vaatekappaleen omistajan tarvitse kauaa miettiä vaatekaapin edessä sopivaa asua.

Maanläheisyys on ESPRITille paljon muutakin kuin vain vaatteidensa kauniita, hillittyjä sävyjä. Se on ekologisilla innovaatioilla toteutetettuja klassisen tyylikkäitä ja käytännöllisiä vaatteita. ESPRIT toimii suunnannnäyttäjänä koko muotimaailmalle todistamalla tyylikkyyden ja luonnonmukaisuuden kuuluvan yhteen. Jos välität itsestäsi, muista ihmisistä ja ympäristöstäsi, hemmottelet itseäsi pukeutumalla vastuullisesti ja trendikkäästi Esprit Collection -vaatteisiin.

Tutustu myös

Esprit Collection on huimaavan voittokulkunsa ansioista yksi tunnetuimmista ja rakastetuimmista tuotemerkeistä, joka aloitti matkansa menestykseen San Franciscosta 1968. Brändin perustajat, Susie ja Doug Tompkins myivät aluksi tuotteitaan suoraan pakettiautostaan. Legendaarisen romanttisesti aloitettu toiminta laajeni ällistyttävän nopeasti. Laajan suosion saavuttanut postimyynti siivitti brändin tuotteiden leviämistä ympäri maailmaa. Omat vähittäismyymälät ovat myös osa ketjun toimintaa. Yksi Esprit Collectionin menestyksen takaajista onkin aina ollut helppo saatavuus ja ihmisläheisyys. Tuotevalikoiman monipuolisuus on tuonut markkinoille helpon tavan valita yhteensopivia kokonaisuuksia. Muodikkuuden ja luotetun tyylin lisäksi brändille ovat tärkeitä myös eettiset arvot. Eettisyys on erittäin positiiviseksi koettu asia, joka on lisännyt suosiota ennestään. Esprit Collection -vaatteita on saatavana naisille, miehille ja lapsille. Valikoima kattaa vapaa-ajan pukeutumisen, korut, sekä juhla- ja arkivaatteet. Merkin mallisto on aina ajantasalla omalla yksilöllisellä tavallaan. Alusta alkaen mukana olleet innovatiivisuus ja kekseliäisyys pitävät heidän trendikkyyttään edelleen yllä.

ESPRIT Collection – elämäsi vaatteet!

Esprit Collection on varma valinta silloin kun haluat hankkia itsellesi joustavasti toimivan vaatekaapin. Merkin tuotevalikoima on niin laaja, että siitä voi kätevästi koota itselleen kokonaisen puvuston koruineen. Zalando tuo sinulle tämän kätevän tavan olla aina tyylikäs ja muodin eturintamassa. Vaatemerkki helpottaa elämääsi huomattavasti, näytät aina hyvältä ja osat sopivat sulavasti yhteen. Aloita valitsemalla Zalandon sivustolta jokin ihana vaate, josta pidät tällä hetkellä eniten. Voit näppärästi koota suosikkisi ympärille muut merkin tuotteet. Niin helppoa se on! Jo ensimmäisellä silmäyksellä näet että Esprit Collection on juuri sinulle suunniteltu. Nämä vaatteet ja asusteet mukautuvat lähes jokaiseen tilanteeseen. Valitse vaikka tyylikäs kotelomekko, ja huomaat heti että saatavana on myös sen seuraksi sopiva upea jakku. Myös miehen huolettoman ja yhteensopivan pukeutumisen takaa Esprit Collection. On helppo ymmärtää miksi tämä brändi on niin suosittu. Valitse nyt Zalandolta koko perheelle Esprit Collection!