Suositut filtterit
149 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Henrik Vibskov – rohkeaa ja monipuolista tyyliä

Henrik Vibskov on tunnetun tanskalaisen suunnittelijan ja monitoimiosaajan nimeä kantava vaatemerkki, jonka korkealaatuisten designer-tuotteiden tyyliin kuuluu niin näyttävän monivärisiä kuoseja kuin pelkistetyn yksivärisiä laatutuotteita. Monikäyttöisten tuotteiden joukosta löydät Zalandolla sekä tyyliteltyyn arkipukeutumiseen soveltuvia tuotteita että aistikkaaseen illanviettoon loistavasti käyviä hienouksia.

Valmistusprosesseissa ja toimintatavoissa Henrik Vibskov pyrkii aina mahdollisuuksien mukaan toimimaan luonnonmukaisella ja kestävällä tavalla. Kankaat valmistetaan valtaosin Euroopassa ja osassa tuotteista käytetään luomumateriaaleja sekä kierrätettyjä materiaaleja. Pienissä yksityiskohdissa, kuten brändin vaatteiden napeissa, käytetään monesti palmuista pudonneista pähkinöistä valmistettua ainesta. Tuotteiden pakkaamisessa käytetyt materiaalit ovat kierrätettyä muovia ja vaatteissa olevat infolaput ovat puolestaan tehty kierrätetystä paperista.

Vaatemerkin tuotteet ovat tyylikäs yhdistelmä väreillä ja kuvioilla ilottelevia kuoseja sekä pelkistettyjä yksivärisiä tuotteita, jotka ihastuttavat kauniilla leikkauksillaan ja hienoilla muodoillaan. Rohkeus lieneekin kuvaavin sana Henrik Vibskov -valikoimaa miettiessä. Rohkeus yhdistettynä laadukkaaseen ja kestävään tyyliin. Astu sinäkin rohkeasti upeiden designer-tuotteiden maailmaan ja löydä Zalandolta omat suosikkisi!

Designer-laatua arkeen

Kaipaisitko hieman luksusta työpäivään? Tai kenties pitkäikäisen uuden vaatteen illanviettoon ja vapaa-ajalle? Henrik Vibskov -valikoimastamme löydät todella korkealaatuisia tuotteita piristämään jokaista päivää.

Pelkistetymmästä päästä designer-brändin valikoimaa voit löytää muun muassa huippulaadukkaita collegepaitoja ja pitkähihaisia sekä aina tyylikkäitä vapaa-ajan kauluspaitoja. Esimerkiksi aistikkain raitakuosein koristetuissa kauluspaidoissa onnistuu illanvietto ja vaikka ystävien kanssa illastaminen todella tyylikkäissä merkeissä. Sama pätee hienoihin mustiin naisten paitapuseroihin ja vapaa-ajan mekkoihin, joista molemmat suorastaan kutsuvat yhdistelemään niitä pieniin lisäasusteisiin, kuten koruihin ja tyylikkääseen käsilaukkuun.

Selkeästi rohkeampaa linjaa vetäville brändin valikoimasta löytyy esimerkiksi tiheäkuvioisilla kuoseilla varustettuja paitapuseroita ja mekkoja sekä maalaushenkisiä housuja ja paitoja. Ole rohkeasti oma itsesi ja valitse mukaasi mieluisimmat tuotteet!

Korkeatasoista vaatetusta ikään ja sukupuoleen katsomatta

Henrik Vibskov -valikoimasta löydät laadukkaita ja näyttäviä vaatteita sekä naisille että miehille, ikään katsomatta. Tyyliteltyjä ja mielenkiintoisin leikkauksin viimeisteltyjä housumalleja löytyy moneen lähtöön, samoin esimerkiksi hauskoja shortseja.

Tuotemerkin takkivalikoimastamme mieluisimman valitsemalla voit hyvin löytää omaan tyyliisi sopivan vaihtoehdon. Naisten kuvioitu kevyt takki kerää katseita näyttävyydellään, kun taas miehille suunnattu pitkä takki hohkaa arvokkuutta ja tyyliä. Trendikäs bombertakki, aina ajankohtainen farkkutakki tai lämpimät talvi- ja neuletakit löytyvät myös brändin valikoimista, joten pääset poimimaan mieluisan useiden eri vaihtoehtojen joukosta.

Korkeatasoiselle designer-merkille jopa hieman epäominaisesti Henrik Vibskov -tuotteita löytyy erittäin monenlaisia: läpikuultavista pitkähihaisista paidoista molemminpuolisin V-leikkauksin varustettuihin, kierrätetyistä materiaaleista tehtyihin puseroihin, ja yksinkertaisen laadukkaista collegepaidoista huippumuotia säteileviin vapaa-ajan mekkoihin ja hameisiin. Kaikkea tätä tämä tuotemerkki tarjoaa. Tuotteita yhdistävinä tekijöinä pysyvät rohkeus, laatu ja loppuun asti suunniteltu ulkomuoto. Zalandolla pääset tutustumaan laajaan Henrik Vibskov -valikoimaan omassa rauhassa vaikka kotisohvalla. Löydät mieluisat designer-tuotteet varmasti ja helposti.