Mallisto

97 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Jo 1800-luvulla aloittanut kenkävalmistaja Bronx osoittaa, että menestyksen salaisuus piilee perinnetietoisuuden ja jatkuvan uudistumisen yhdistelmässä. Kun takana on annos kolmen eri vuosisadan aikana kerättyä vankkaa osaamista ja kiihkeää rakkautta jalkinemuotiin, on uusimmillakin trendeillä helppo leikitellä ? Bronx tietää, millainen ilme kulloinkin toimii.

Eurooppalaisen jalkinemuodin pitkäikäisimpiin valmistajiin kuuluu Hollannissa jo vuonna 1886 tuotantonsa käynnistänyt Bronx. Se tunnetaan ennen kaikkea eri aikojen trendejä iloisesti hyödyntävänä vierivä kivenä, joka ei ole päässyt sammaloitumaan. Päinvastoin, pitkä historia on luonut sille kyvyn yhdistellä eri vuosikymmenten ihanimpia kenkätrendejä moderniin linjaan. Bronxin kenkäfilosofian ytimessä on rohkealla asenteella varustettu raikkaan kimmeltävä feminiininen tyyli. Vaikka trendit vaihtuvat, se pitää kiinni hauskuuden, tyylikkyyden ja suorailmeisen suunnittelun periaatteesta. Brändin laatu perustuu parhaiden materiaalien, esimerkiksi kestäväksi työstetyn nahan, sekä taitavan käsityöperinteen liitolle.

Bronx tuo uutta hehkua eurooppalaisen jalkinedesignin perinteisiin

Bronxin mallistoihin kuuluu esimerkiksi perinteisiä nauhakenkiä, jotka ovat saaneet modernin ilmeen jännittävillä nahkapinnoilla, koristeellisilla kuvioinneilla ja väreillä, joiden skaala saattaa ulottua aina futuristisesta hopeasta hempeisiin pastellisävyihin. Vahvaa tyyliä viileille ilmoille tuovat nilkkurit, jotka saavat asennetta korkeista mutta tukevista koroista sekä suurista soljista ja vetoketjuista. Bronxin räväkät tennarit leikittelevät tuttujen värien lisäksi metallinhohteella ja säkenöivällä glitterillä. Onko sinun valintasi villin hopeiset pistokkaat, asenteikkaat nahkanilkkurit, pelkistetyt tummat loaferit vai kenties nauhakengät, jotka ovat pelkkää vaaleanpunaista nauhoista pohjaan? Luo salamoiva juhlatyyli yhdistämällä kimaltavat kengät samaan sävyyn loistavaan minihameeseen sekä tummaan, väljästi laskeutuvaan sifonkipaitaan. Näyttävät nilkkurit täydentävät esimerkiksi vahvalinjaisen viitan tai ponchon ja tummien legginsien yhdistelmän. Pastellisävyt sointuvat puolestaan suloisesti vaaleiden, kapealahkeisten farkkujen kanssa.

Bronx on jokaisen kenkäfanaatikon, eurooppalaisen jalkinemuodin rakastajan tai yksinkertaisesti mukavaa ja tyylikästä kenkäsuunnittelua etsivän modernin naisen valinta.

Yhdistele ja sekoita

Bronxilta tyylikkäitä kenkiä jokaiseen tilaisuuteen

Tutustu nyt upeisiin Bronx-kenkiin Zalandolla! Kattavasta valikoimasta löydät varmasti kengät, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Ovatpa hankintalistallasi juhlakengät tai sporttiset jalkineet, valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi. Upeat juhlakengät ovat yksilöllisiä ja saavat sinut todella erottumaan joukosta. Näyttävää ulkoasua voit korostaa vaikkapa korokepohjaisilla avokkailla, joissa on kimmeltävät ketjut näyttävinä koristeina. Hillitympään juhlatyylin taas sopivat pelkistetyt korkokengät jotka on viimeistelty kauniilla yksityiskohdilla, kuten soljilla. Bronx-juhlakengät ovat täydellinen katseenvangitsija kruunaamaan juuri sinun juhla-asusi. Rennompaan tilaisuuteen taas tarjoamme urheilullisia tennareita, jotka ovat mukavat jalassa. Tutustu siis nyt Bronxin monipuoliseen kenkävalikoimaan Zalandolla ja tee uskomattomia löytöjä!

Bronx - intohimoista suunnittelua jo sadan vuoden ajan

Upeita Bronx-kenkiä on suunniteltu rakkaudella jo lähes sadan vuoden ajan. Merkille tyypillistä on laaja kirjo erityylisiä kenkiä, joita yhdistää niin muodikkuus kuin yksilöllisyyskin. Jos siis etsit kenkiä, joilla erottua joukosta, Bronx on merkki juuri sinua varten. Hollantilaisen merkin kengät ovatkin intohimoisen ja luovan suunnittelun tulosta, ja niissä yhdistyy trendien uusimmat tuulet sekä kauden upeat eri värit. Kengät ovat tunnettuja niiden monikäyttöisyydestä, ja laajasta valikoimasta löytyykin kenkiä tilaisuuteen kuin tilaisuuteen: tarjolla on kenkiä elegantteihin tilaisuuksiin sekä rennompiin rientoihin. Bronx on merkki, jolta löydät trendikkäät ja mielikuvitukselliset kengät niin arkeen kuin juhlaankin!