Suositut filtterit
22 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

I feel happy, happy, happy... Pupu, nalle ja kettu ovat mukana pelissä, kun tenavat valloittavat leikkikenttää sammakkomaailman veikeissä vaatteissa. Fred's world by GREEN COTTONin luomutrikoot taipuvat villeihinkin leikkeihin ja suojaavat ihoa pikku kolhuilta.

Fred's world by GREEN COTTON on luotettava ja turvallinen lastenvaatemerkki, jonka eloisat kuviot saavat lapset odottamaan innolla, milloin lempivaate tulee ulos pyykkikoneesta. Kiltti tuuli, kuivata vaatteeni nopeasti! Pehmeät ekotrikoot on sovitettu pohjoismaisten veikareitten tarpeisiin, eivätkä paidat ja housujen vyötäröt jää selästä liian lyhyiksi, vaikka juoksukilpailu nurmikolla päättyisi kuperkeikkaan.

Sammakko se loikki – kavereineen paitaan

Fredin maailman taustalta löytyy tanskalainen vaatefirma Novotex, jonka Leif Nørgaard perusti 1983. Yritys on saanut useita ympäristöpalkintoja, ja se osallistui maailman ensimmäiseen luomupuuvillaprojektiin. Projektin tuloksena luotiin ensimmäinen ekologinen t-paita. Yrityksen tytäryhtiö by GREEN COTTON on erikoistunut ympäristöystävällisiin vaatteisiin, joiden tuotannossa noudatetaan GOTS- ja Ökotex 100 -standardeja. Tuotteille on myönnetty myös Euroopan Unionin kukkamerkki.

Fred's world by GREEN COTTON on Novotexin ekologinen lastenvaatemallisto. Lasten iho on herkkä, joten pehmeät, luomupuuvillasta valmistetut trikoovaatteet ovat sille mieluisin vaihtoehto. Tuotemerkin maskottina toimii vihreä sammakko Fred, jonka serkkuja löytyy Tanskan puhtaasta ja valoisasta luonnosta. Fredin kavereita ovat muun muassa kettu, karhu ja pupu, jotka tuovat muuten hillitynvärisiin käyttövaatteisiin eloisaa leikkisyyttä. Kukapa voisi vastustaa Fredin kavereita? Fred's world by GREEN COTTON on myös osa Zalandon kestävät lastenvaatteet tuoteperhettä.

"Fashion rules Fred's World by GREEN COTTON", kuuluu Fred-sammakon ja kumppanien motto. Ekovaatteenkaan ei tarvitse näyttää tylsältä. Ajattomia ruskean, harmaan ja sinisen sävyjä koristavat iloiset eläinhahmot, raidat ja tähdet. Pikkuväki lähtee mielellään kouluun tai päiväkotiin helposti puettavissa paidoissa, housuissa tai haalareissa, ja asun kruunaa metsäneläin-myssy, jollaista ei taatusti löydy joka naulakosta.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua