Mallisto

Suositut filtterit
315 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Clarks on kenkien moderni klassikko – ikonisia pareja vuodesta 1825 

Clarksilla on pitkät perinteet jalkineiden valmistuksesta, joten merkkiä voi ansiokkaasti kutsua kenkämaailman pioneeriksi ja asiantuntijaksi. Uudet innovaatiot, laadukas käsityö ja parhaat materiaalit ovat kuuluneet vahvasti merkin toimintatapoihin jo ensimmäisestä kenkäparista lähtien. Pitkän kokemuksen kautta merkin kengät ovat todellisia luottovarusteita: valikoimasta löytyy jalkoja helliviä vaihtoehtoja kesään ja talveen sekä arkeen ja juhlaan. 

Kenkiä kaikkiin vuodenaikoihin ja tilanteisiin

Korkealaatuiset Clarks-kengät on suunniteltu huolellisesti sopimaan elämän kaikkiin tilanteisiin: työhön, lepoon ja leikkeihin. Suunnittelijat ovat perehtyneet jalan toimintaan ja liikkeisiin eri ympäristöissä, ja kengät on valmistettu pitämään jalat terveinä ja onnellisina. Merkin kengät ovat samalla sekä teknisiä taidonnäytteitä että elegantteja taideteoksia. Etsitpä sitten tennareita, korkkareita, sandaaleja tai nilkkureita, mallisto tarjoaa huiman määrän vaihtoehtoja. Kun kenkävaraston pävittää laadukkailla jalkineilla, varmistaa huolettoman kävelyn vuosiksi eteenpäin. 

Klassiset nilkkurit ovat kenkämaailman monitaitureita, jotka sopivat niin mekon pariksi festareille kuin suojaksi syksyn ja talven viimoihinkin. Mukavat ja hyvin istuvat korkokengät tai sandaalit ovat kultaakin kalliimmat juhlissa, ja klassiset mallit voit yhdistää myös farkkujen kaveriksi kaupungille tai toimistoon. Näyttävillä nahkasaappailla pidennät kätevästi ja tyylikkäästi mekko- ja hamekautta pitkälle syksyyn ja talveen, ja napakasti käyttäjälleen muotoutuvat kävelykengät tai loaferit pelastavat arkiaamut kenkäkriiseiltä. Valikoimasta löytyy myös katu-uskottavia tennareita, huoliteltuja nauhakenkiä ja suloisia sandaaleita lapsille. 

Helli jalkojasi – valitse ja huolla kenkäsi oikein

Jalat ovat aina yksilöitä. Parhaat kengät muotoutuvat käyttäjänsä mukaan ja istuvat lopulta täydellisesti. Kengät ovat erityisen tärkeitä jalkaterän toiminnan kannalta: ne suojaavat jalkaterää ulkoisilta tekijöiltä, toimivat iskunvaimentimina ja tukevat jalkaterän asentoa, kävelyä sekä asennon hallintaa. Laadukkaat ja hyvin suunnitellut kengät säästävät käyttäjänsä monilta vaivoilta ja siksi ne kannattaakin valita huolella. 

Jos jalkasi ovat erikokoiset, kannattaa kengät ostaa isomman jalan koon mukaan. 

Vaikka kenkä muotoutuu vasta käytön aikana, ei uusikaan kenkä saa painaa tai puristaa. Myös juhlakengän tulisi olla riittävän väljä ja mukava. Eri käyttötarkoituksiin kannattaa valita erilaisia kenkiä. Urheilukengältä vaaditaan parempaa iskunvaimennuskykyä, ja kävelykengän valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota tyyliin sekä yhdisteltävyyteen. Jokapäiväiseen käyttöön voi huoletta hankkia useamman parin, sillä kengät tarvitsevat lepoa palautuakseen käyttökertojen välissä. 

Kun olet löytänyt unelmiesi kengät, niistä kannattaa pitää hyvää huolta oikeilla tuotteilla. Clarks-kengät suositellaan suojaamaan ennen käyttöä kengille tarkoitetulla suojasuihkeella, joka ehkäisee tehokkaasti tahroja ja estää kenkää kostumasta liikaa sateella. Mokkanahan, nupukin ja kankaisten kenkien puhdistamiseen suositellaan mietoa saippuaa ja kengän kuivuttua kevyttä harjausta. Kenkävoiteet suojaavat ja hoitavat nahkakenkiä, ja värillisellä voiteella voi myös peittää pienet kolhiintumat ja tahrat. Myös kenkäpuiden käyttöä kannattaa kokeilla – ne pitävät kengät muodossaan sekä poistavat käytönjälkeisiä ryppyjä ja kosteutta.