Katalogi

Suositut filtterit
362 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Bench

Bench on uskottava, mukava ja laadukas merkki. Uskottavuus juontuu merkin taustasta. Se syntyi Manchesterissa 80-luvun lopulla. Kaupungissa elettiin tuolloin innokasta aikaa musiikin ja alakulttuurien suhteen. Siellä skeitattiin, ajettiin bmx-pyörillä ja käytiin keikoilla. Vaihtoehtokulttuurien kehdossa syntyi myös Bench. Se alkoi tuottaa rentoja ja urbaaneja vaatteita. Merkki inspiroituu edelleen musiikista ja urbaanista kulttuurista, vaikka nykyään se on yksi kuumimmista katumuodin valmistajista. Benchin vaatteita valmistetaan miehille ja naisille, tytöille ja pojille. Valikoimaan kuuluu raikkaita huppareita, rentoja mekkoja ja shortseja. Niissä mukavuudesta ja uskottavuudesta ei tingitä muodikkuuden nimissä!

Inspiroidumme ihmisistä, emme muodista

Benchin tyyli ei synny vaatesuunnittelijoiden toimistoissa, vaan kadulla! Skeittaajien ja muiden urbaanien lajien harrastajat ovat usein muodin edelläkävijöitä. Koska harrastus on elämäntapa, sitä varten ei pukeuduta erikseen. Sen sijaan tyyli syntyy lajin ehdoilla: vaatteiden ei sovi haitata rajuakaan menoa. Näiden nuorten tyylistä Bench on aina ammentanut inspiraationsa. Mukavuus syntyy rennoista leikkauksista ja pehmeistä materiaaleista, urbaanius näkyy tyylikkäinä printteinä ja innovatiivisina yksityiskohtina. Benchiin pukeutumalla vaatteet eivät määrittele sitä, mitä voit tehdä. Benchin vaatteet kielivät rakkaudesta kaupunkiin, katuihin ja alakulttuureihin. Ne muistuttavat pitkistä, kiireettömistä päivistä ystävien kanssa. Ne ovat vapautta ja ulkoilmaa rakastavien ihmisten vaatteita!

Pukeudu Benchiin vaikka ympäri vuoden

Benchin vaatteet ovat käytännöllisiä ja niissä on aina ripaus sporttisuutta - niitä suosivat skeittareiden lisäksi esimerkiksi surffaajat ja lumilautailijat. Valikoimasta löydät niin uimarannalle sopivia shortseja kuin mekkojakin, sekä lumipyryltä ja kylmyydeltä suojaavia tyylikkäitä ja laadukkaita takkeja. Väriyhdistelmät, printit ja makeat muodot erottavat Benchin muista merkeistä. Benchin tunnistaa esimerkiksi epäsymmetrisistä leikkauksista, harkitusti sijoitetuista, joskus vinoon nyrjähtäneistä taskuista ja raikkaista väreistä. Benchillä pidetään näkyvistä saumoista ja huomion kiinnittävistä vetoketjuista. Merkki ei kuitenkaan olisi täydellinen, jollei sen valikoimiin kuuluisi myös yksinkertaisia, yksivärisiä vaatekappaleita. Voit siis yhdistää raikkaat hupparit maltillisiin farkkuihin tai yksivärisen t-paidan värikkäisiin rantashortseihin. Voit pukeutua Benchiin päästä varpaisiin, päivästä ja vuodenajasta toiseen!