Mallisto

162 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Nautitko katumuodista? Vai kuulutko suorastaan streetwear-heimoon? Silloin Bench on valintasi! Legendaarisen manchesteriläisen merkin vaatteet tunnetaan makeista yksityiskohdistaan, raikkaasta designista ja ripauksesta asennetta. Bench valmistaa miehille ja naisille vaatteita, jotka sopivat lautailureissulle ja hiekkarannalle auringon paahteeseenkin. Merkki valmistaa myös tyylikkään rennot luottovaatteet arkeen ja bileisiin. Naiset löytävät valikoimasta niin bikinit, pipot kuin syystakitkin. Miehet puolestaan arvostavat laajaa valikoimaa housuja, t-paitoja, huppareita ja shortseja. Lapsillekin merkki valmistaa tyrmäävän tyylikkäitä kuteita!

Bench on rentoa katumuotia arvostavan luottovalinta

Benchin salaisuus on juuri oikea suhde urbaania katukulttuuria ja jo pitkään streetweariin kuuluneita sporttisia elementtejä. Vaatteissa näkyy inspiraatio surffi- ja lautailukulttuurista, alakulttuureista ja musiikista. Kun tyyliin yhdistetään laatumateriaalit, harkitut detaljit ja herkullinen värimaailma, tuloksena on pettämättömän mukavat ja monikäyttöiset luomukset, joita ei tule vaatekaapissa pantattua!

Ulkoilusta tulee entistä nautinnollisempaa, kun päällä on inspiroivan väriset, käytännölliset mutta streetwear-henkiset vaatteet. Nerokkaat yksityiskohdat vetoketjuja ja nappeja myöten on suunniteltu niin, että Benchin vaatteet eivät ainoastaan kiinnitä huomiota, vaan sopivat myös täydellisesti erilaisiin harrastuksiin, pidit sitten pyöräilystä, skeittauksesta tai lumilautailusta. Yhdistelit ja käytit merkin vaatteita miten hyvänsä, voit olla varma, että tyyli on pettämätön ja fiilis mahtava!

Bench tuo street-asennetta hienompaankin tilaisuuteen

Vähistä elementeistä syntyy vaikuttava kokonaisuus, kun kyseessä on Bench. Koska yksityiskohdat ovat kekseliäitä, väriyhdistelmät nautinnollisia ja mallit harkittuja, yksinkertainen ja klassinen farkkujen ja t-paidan yhdistelmäkin näyttää aivan uudelta! Merkkiin voi myös luottaa, vaikka tarpeen olisi astetta huolitellumpikin kokonaisuus. Sama mekko sopii surffirannoille varvassandaalien kanssa ja juhliin sukkisten ja korkkareiden seurassa! Miehet loihtivat Benchin vaatteista kokonaisuuden, josta katumuoti ei ole kaukana, mutta joka sopii työpaikkallekin. Ja kun on aika vaihtaa täysin vapaalle, päälle puetaan katu-uskottavat t-paidat ja rantatunnelmaa henkivät shortsit - tai muhkeat hupparit ja viileän tyylikkäät housut! Naiset huomaavat, että merkin kauniisti laskeutuvat, mutta rennot yläosat sopivat niin kapeiden farkkujen ja käsilaukun kuin rentojen boyfriend-farkkujen ja repunkin seuraksi.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Bench

Bench on uskottava, mukava ja laadukas merkki. Uskottavuus juontuu merkin taustasta. Se syntyi Manchesterissa 80-luvun lopulla. Kaupungissa elettiin tuolloin innokasta aikaa musiikin ja alakulttuurien suhteen. Siellä skeitattiin, ajettiin bmx-pyörillä ja käytiin keikoilla. Vaihtoehtokulttuurien kehdossa syntyi myös Bench. Se alkoi tuottaa rentoja ja urbaaneja vaatteita. Merkki inspiroituu edelleen musiikista ja urbaanista kulttuurista, vaikka nykyään se on yksi kuumimmista katumuodin valmistajista. Benchin vaatteita valmistetaan miehille ja naisille, tytöille ja pojille. Valikoimaan kuuluu raikkaita huppareita, rentoja mekkoja ja shortseja. Niissä mukavuudesta ja uskottavuudesta ei tingitä muodikkuuden nimissä!

Inspiroidumme ihmisistä, emme muodista

Benchin tyyli ei synny vaatesuunnittelijoiden toimistoissa, vaan kadulla! Skeittaajien ja muiden urbaanien lajien harrastajat ovat usein muodin edelläkävijöitä. Koska harrastus on elämäntapa, sitä varten ei pukeuduta erikseen. Sen sijaan tyyli syntyy lajin ehdoilla: vaatteiden ei sovi haitata rajuakaan menoa. Näiden nuorten tyylistä Bench on aina ammentanut inspiraationsa. Mukavuus syntyy rennoista leikkauksista ja pehmeistä materiaaleista, urbaanius näkyy tyylikkäinä printteinä ja innovatiivisina yksityiskohtina. Benchiin pukeutumalla vaatteet eivät määrittele sitä, mitä voit tehdä. Benchin vaatteet kielivät rakkaudesta kaupunkiin, katuihin ja alakulttuureihin. Ne muistuttavat pitkistä, kiireettömistä päivistä ystävien kanssa. Ne ovat vapautta ja ulkoilmaa rakastavien ihmisten vaatteita!

Pukeudu Benchiin vaikka ympäri vuoden

Benchin vaatteet ovat käytännöllisiä ja niissä on aina ripaus sporttisuutta - niitä suosivat skeittareiden lisäksi esimerkiksi surffaajat ja lumilautailijat. Valikoimasta löydät niin uimarannalle sopivia shortseja kuin mekkojakin, sekä lumipyryltä ja kylmyydeltä suojaavia tyylikkäitä ja laadukkaita takkeja. Väriyhdistelmät, printit ja makeat muodot erottavat Benchin muista merkeistä. Benchin tunnistaa esimerkiksi epäsymmetrisistä leikkauksista, harkitusti sijoitetuista, joskus vinoon nyrjähtäneistä taskuista ja raikkaista väreistä. Benchillä pidetään näkyvistä saumoista ja huomion kiinnittävistä vetoketjuista. Merkki ei kuitenkaan olisi täydellinen, jollei sen valikoimiin kuuluisi myös yksinkertaisia, yksivärisiä vaatekappaleita. Voit siis yhdistää raikkaat hupparit maltillisiin farkkuihin tai yksivärisen t-paidan värikkäisiin rantashortseihin. Voit pukeutua Benchiin päästä varpaisiin, päivästä ja vuodenajasta toiseen!