Katalogi

Suositut filtterit
209 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Etsitkö upeita luottokenkiä pidempiaikaiseen käyttöön? Högl tekee trendikkäitä naisten kenkiä klassisessa hengessä. Sen suunnittelussa on nykyajan rohkeaa spektaakkelimaisuutta sekä sopivasti viitteitä vierineiden vuosikymmenten ihanimmista muotihiteistä.

Jos edessäsi häämöttää hektinen työpäivä kiireineen ja kokouksineen, laita jalkaan iki-ihanat lempikengät! Ovatko ne asialliset avokärkiset avokkaat, jotka on bongattu Reese Witherspoonilla? Hän käyttää sellaisia esimerkiksi tumman jakkupuvun ja valkoisen paidan kanssa. Vai onko tyylisuosikkisi kengissä sittenkin sling-back? Elegantti takaremmi tekee vaikutuksen vajaamittaisten farkkujen ja kauniisti laskeutuvan topin kanssa. Voit valita suoralinjaiseen minimekkoon sievät kitten heel-korotkin. Asun voit täydentää vaikka tyttömäisesti kuvioidulla kevyellä takilla.

Högl suunnittelee kenkiä itsevarmalle naiselle

Högl valmistaa ylellisiä kenkiä vaihtelevan korkuisilla koroilla. Niissä on naisen jalkaan kapeaa, leveää, huikeaa ja matalaa korkoa. Jos rakkaus johtaa askeleesi alttarille, voit olla chic brändin korkeissa mutta toki myös matalammissa morsiuskengissä. Ellet avioliittoon aiokaan, tahdot muuten vaan juhlimaan: voit laittaa bilevaatteiden kanssa upeat platoo-korkokengät tai sensuellit klassiset avokkaat. Arjen katutyylin kuumin kohokohta voivat olla tyrmäävän näköiset tennarit matalalla tai korkealla varrella.

Högl on luonut klassisen värimaailman, jota syvät ja heleät sävyt vahvistavat. Brändin dramaattisista värisävyistä tulee mieleen tähtiyöksi tummuva taivas tai haaveiden karkkikaupan houkuttava näyteikkuna. Haluatko itsellesi herkullisena hehkuvia tehovärejä? Inspiroidu niistä luovasti. Voit esimerkiksi käyttää niitä korostamaan yksivärisen asun feminiinisyyttä. Kadulla kulkijan katse ei tietenkään voi ohittaa hurmaavia metallin sävyjä!

Kenkien käytön sääntö numero yksi: asusta niitä hienostuneilla laukuilla! Jos sinulla on kengissäsi 60-luvun inspiroimaa kuosia, saman tyylin laukku vahvistaa vaikutusta. Statement-korut nostavat haluamiasi somisteita ja efektejä esille. Etsi lisää naisellisia ideoita hapsuhuiveista. Tehostaisitko tarkkaan harkittua kokonaisuutta lompakolla ja persoonallisella käyntikorttikotelolla?

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista