Suositut filtterit
79 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Alexander McQueen – aurinkolasit tyylin visionääreille

Alexander McQueen on nimi, joka yhdistetään muotipiireissä ennakkoluulottoman kapinalliseen tyyliin. Siinä missä valtavirta pitäytyy perinteissä, McQueen räjäyttää kangistuneet kaavat taivaan tuuliin luodakseen jotain uutta, odottamatonta ja täysin pitelemätöntä. Luova aurinkolasimallisto on malliesimerkki muotitalon visiosta!

Lahjakkaan muotisuunnittelijan perintö elää edelleen

Lee Alexander McQueen oli brittiläissyntyinen taiteilija ja suunnittelija, jonka vimmainen elämä ja nousukiitoinen ura jättivät lähtemättömän jäljen muotimaailmaan. Hänen ainutlaatuinen, viiltävän älykäs ja pohjattoman luova näkemyksensä on edelleen ajankohtainen tai jopa aikaansa edellä. Huippusuosittua muotitaloa luotsaa nykyisin McQueenin luottosuunnittelija, taiteellinen johtaja Sarah Burton. 

Brändin luomuksille tunnusomaista on tinkimätön laatu ja häkellyttävän viimeistellyt, yllättävät yksityiskohdat. Tyyli lainaa nyansseja menneiltä vuosikymmeniltä päivittäen ne raikkaalla tavalla ajankohtaisiksi. Paperilla kenties mahdottomilta vaikuttavat yhdistelmät saadaan toimimaan tavalla, josta moni ei osaisi edes unelmoida.

Aurinkolasimallisto on kuin muotitalon tyyliopas pienoiskoossa. Siinä yhdistyvät perinteet, kapinallisuus ja ripaus punk-henkeä, joka kulminoituu useiden lasien sangoissa komeilevaan minikokoiseen pääkallosymboliin. Nämä ovat laseja, joita on viime vuosina nähty huippumallien ja kansainvälisten vaikuttajien silmillä. Mikä aurinkolasimalleista kuvastaa parhaiten sinun persoonaasi?

Aurinkolaseilla näytät maailmalle, kuka olet 

Jos tyylisi on hillityn vähäeleinen, särmikkäillä aurinkolaseilla säväytät ja näytät, kuka sisimmässäsi olet. Jos taas suosit hipahtavaa boho-tyyliä, klassisella lasivalinnalla luot harmoniaa väri-ilottelun keskelle. Aurinkolasit ovat täydellinen asuste. Ne muuntavat asun kuin asun juuri sinun näköiseksesi. Niillä ilmaiset tyylitajuasi, arvomaailmaasi ja mielialaasi. Ajattomasta, laadukkaasta tuotteesta on hyvin hoidettuna iloa vuosikausiksi.

Valitse aurinkolasit rohkeasti oman persoonasi mukaan!

Minkälainen väri- ja muotomaailma sinua eniten puhuttelee? Jos suosit maltillisen mustia tai ruskeita linssejä ja pokia, mieti, pitäydytkö klassisen kantikkaassa mallissa, kissansilmämuodossa tai piloteissa — vai kokeilisitko kenties 60-luvulta ysärin kautta nykypäivään päivitettyä pyöreälinssistä lookia? Ehkäpä sinisin linssein? Jos taas olet aina halunnut tarkastella maailmaa vaaleanpunaisten linssien läpi, tilaisuutesi on tullut: Alexander McQueen -mallistossa on toinen toistaan herkullisempia ruusun- ja oranssinpunaisia laseja erilaisin kehyksin. Todellisille avantgardisteille suosittelemme kuusi- tai kahdeksankulmaisia kehyksiä hopeisilla tai harmailla linsseillä. 

Nämä lasit eivät pyytele anteeksi, aivan kuten ei sinunkaan pitäisi!