Mallisto

Suositut filtterit
2 800 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Etsitkö takuutrendejä vaatekaappiin? Espritin vaatteet ovat valloittaneet muotitietoisten maailman. Suosion salaisuus on monitahoisesti toimiva tyylikkyys, joka saapuu suoraan muodin huipulta. Brändi tuottaa ajantasaista vaihtelua koko perheen käyttöön miellyttävistä alusvaatteista edustaviin päällystakkeihin asti. Elokuvatähdetkin ovat hurahtaneet näihin kivannäköisiin kuteisiin. Esimerkiksi Transporter 2 -elokuvasta tutun AnnaLynne McCordin tyyliä korostaa huippubrändin ruskea nahkatakki. Sen kanssa hän yhdistää hennon pinkin neuleen, kapeat housut ja keveät korolliset sandaalit.

Tee Espritin vaatteista erehtymättömiä asukokonaisuuksia. Liitä vartalonmyötäiseen paitaan ja kapeisiin housuihin neuletakki epäsymmetrisellä helmalla. Kengiksi käyvät kiilakorkoiset nilkkurit. Bleiseri asettuu eleganttiin konttorityyliin minihameen kanssa. Viitta on nyt todella hot, älä hukkaa tilaisuutta käyttää sitä. Kynähame ja korkeakorkoiset kengät ovat naiselliset kiehtovasti liehuvan viitan kanssa. Miehet pukevat chinojen seuraan komeita kauluspaitoja. Neuleissa ja huppareissa on särmikkäitä malleja farkkuihin tai rehvakkaisiin reisitaskuhousuihin. Lapset rakastavat hauskasti kuvioituja printtipuseroita reilujen housujen kanssa. Suloiset mekot aiheuttavat ihailua. Sovita trenditehostein somistetut kengät laukkujen tyyliin.

Esprit - hallitsee vaatekaapin ja vaihtelunhalun

Vaatteiden yksityiskohdissa on inspiroivia tehokeinoja. Selkeät ja suoralinjaiset vaatteet koreilevat hillittyjen tekstuurien lisäksi minimalistisilla efekteillä. Nappilistat ja hyvännäköiset kaulusten muodot toimivat asiatyylin asuissa. Hyödynnä tätä: printit haastavat katsomaan tarkemmin itsevarman kulkijan koko kostyymiä. Laskeutuvuus, väljyys ja kauniit rypytykset ovat osa esteettistä naisellisuutta.

Espritillä on väripaletissaan valikoimaa herkistä pastelleista syviin ja tummiin sävyihin. Asut on helppo rakentaa toisiinsa sointuvin värein, voit käyttää niissä myös kontrasteja mielin määrin.

Espritiltä kokoat hyvännäköiset vaatteet upeaan toimistotyyliin tai räväkästi vapaalle. Sovita oikea koko ja iloitse jatkossa täydellisesti istuvista asuista.

Tutustu myös

Raikas Esprit hohtaa aitoa kalifornialaisasennetta

Kalifornian aurinkoisessa San Franciscossa syntynyt Esprit on vakaasti valloittanut maailmaa aina vuodesta 1968 saakka. Muotialan veteraani on pysytellyt ajan hermolla siitä lähtien ja nyt merkki tunnetaan parhaiten raikkaasta trendikkyydestään, huolellisesta designista sekä pienistä, omaperäisistä yksityiskohdista, joilla arkinen asu muuntautuu ylelliseksi ja yksilölliseksi. Esprit viestii myös huolettomuutta, rentoutta sekä etenkin positiivisuutta - siis aitoa kalifornialaisasennetta. Se näkyy myös merkin jokaisessa vaatekappaleessa: yksityiskohtia hiotaan viimeistä piirtoa myöten käsin, laatu on kestävää ja tuotanto ympäristöystävällistä. Kansainvälisen, innovatiivisen suunnittelijatiimin työ on näin ollen huolellista ja tarkkaa mutta silti luovaa. Inspiroivassa mallistossa on tarjolla laadukasta muotia koko perheelle.

Muotiveteraani Esprit syntyi vaatimattomissa olosuhteissa

Merkin taustalla on amerikkalainen, ympäristönsuojelusta sekä luonnosta innostunut aviopari, Susie ja Doulas Tompkins, jonka taival muotimaailmassa alkoi vaatimattomasti Volkswagen-pakettiautosta vuonna 1968. Sieltä pariskunta myi valmistamiaan mekkoja San Franciscossa asuville teinitytöille. Yrityksen pääkonttori sijaitsi parin kotona. Kauniit, yksilölliset vaatteet vietiin käsistä ja suosio jatkoi kasvuaan: muutaman vuoden sisällä yritys paisui miljoonien dollareiden arvoiseksi. Vaikka vaatimattoman pakettiauton takaosa on vuosikymmenten saatossa muuntautunut yli 40 maata sekä yli 9 000 liikettä käsittäväksi myyntiverkostoksi, Espritin ydinarvot eivät ole muuttuneet juuri miksikään. Merkki on menestyksestään huolimatta säilyttänyt kalifornialaisen ajatusmaailmansa, josta kaikki alkoi: rentous, vapaus, ilo sekä tietenkin rakkaus ympäristöä ja luontoa kohtaan.