Katalogi

Suositut filtterit
525 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Sukat jalkaan ja baanalle! Parhaat sukat ja sukkahousut eivät hankaa eivätkä hierrä. Ne istuvat niin hyvin, ettet edes huomaa niitä. Vielä rappukäytävässä tarkistat, muistitko ylipäätään pukea ne. Joko sinulla muuten on sukat, jotka on muotoiltu sopimaan oikeaan ja vasempaan jalkaan? Falkella on! Tunnettu valmistaja tekee juuri sinulle, juuri sinun tarkoituksiisi sopivia sukkia, sukkahousuja ja alusasuja. Vaikka muoto ja istuvuus on Falkelle pääasia, ei tyyliäkään ole unohdettu.

Falke pitää jalkasi lämpimänä

Yritys sai alkunsa vuonna 1895, kun katontekijä Franz Falke-Rohenilla alkoi palella varpaita. Kattonikkari, joka hankki lisäansioita kutomossa, päätti perustaa lämpimiä sukkia valmistavan kutomon. Pian yritykseen liitettiin myös kehräämö. Uudet sukkakoneet – ja puhelin – vauhdittivat liiketoimintaa, ja nailonsukkahousut ja alusvaatteet tulivat mukaan kuvioihin. Yhteistyö kansainvälisten huippusuunnittelijoiden kanssa on sittemmin lyönyt leimansa kokoelmiin, eivätkä sellaiset nimet kuin Armani, Dior ja Kenzo ole jääneet Falke-sukille vieraiksi. Saksalaisyritys on vakiinnuttanut paikkansa muotimaailmassa, eikä ihme, sillä täydellisesti istuvissa sukissa, sukkahousuissa ja alusasuissa puhaltavat ajankohtaiset muodin tuulet.

Falke-sukat saavat sääresi säihkymään!

Mikään asu ei ole täydellinen ilman tyyliin sopivia sukkia. Sukilla on kaksi tehtävää: ne suojaavat käyttäjänsä jalkoja ikään kuin huomaamattomana ihon jatkeena ja samalla kuitenkin näkyvät muille. Haluatko sulauttaa sukkasi kenkien väriin, ilmaista elämäniloasi raikkailla kuvioilla vai tuoda esiin säihkyvät sääresi? Falken sukkamallistoista löydät freesit tuotteet juuri sinun tyyliisi ja tarpeisiisi. Sinivihreät, lehtikuvioiset nilkkasukat pilkottavat hauskasti farkunlahkeiden alta, kun jalassasi on kävelykengät tai tennarit. Huolella muotoillut urheilusukat taas estävät hankaumia – mutta eivät jarruta hurjaakaan menoa vaikkapa skeittilaudalla tai zumban rytmeissä. Työkuvioissa hillittyys on usein tervetullutta, joten näkymättömät avokassukat tai ihonväriset sukkahousut ovat silloin paikallaan. Polvimittaisen kynähameen kanssa sopivat myös näyttävämmät, mustat sukkahousut tai leggingsit: bisnestyyliin sileät, iltamenoihin hehkeän kuviolliset. Lämpimät, puolipitkät sukat ovat kuin tehdyt kotoiluun. Kivoista väreistä ja malleista löydät sukat myös omalle rakkaalle ja perheen pienimmille.