Mallisto

Suositut filtterit
1 263 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Saksalainen DRYKORN tunnetaan sen ylellisistä mutta uniikeista luomuksista, joilla on helppo päivittää ajattoman elegantin tyylin kulmakivet. Valikoiman korkealuokkaisista materiaaleista valmistetut vaatteet täydentävät vaatekaappisi luottotyylejä. Asukriisit ovat historiaa, kun sijoitat tähän merkkiin. Näistä vaatteista haaveilemme juuri nyt!

Uudista bisnestyylisi DRYKORNin luksusvaatteilla

Stailistimme vinkkaa, että tästä valikoimasta kannattaa napata mukaansa klassiset kauluspaidat, puserot ja puvut, joilla päivität bisnestyylisi. Merkin valikoima on täynnä puhtaita siluetteja, joita on helppo yhdistellä keskenään ja muiden vaatteiden kanssa. Näistä upeista klassikoista syntyy käden käänteessä toimiva fashion minimalistin vaatekaappi, joka rakentuu muutamista monipuolisesti yhdisteltävistä ja ajattoman hienostuneista vaatteista. Merkin vaatteissa on kaikessa eleettömyydessään voimaa ja uniikkia persoonallisuutta, ja jotain urbaania, joka on hyvä lääke nuupahtaneeseen ja tylsään toimistotyyliin. Pujota miesten puvun alle neule tai t-paita, jonka juju on viimeistelemätön tai rikottu ilme. Sopiva rouheus tuo sopivasti särmää modernin bisnesgurun tyyliin. Sporttisuus ja räätälöidyt vaatteet ovat aina muodostaneet jännittävän symbioosin. Herrasmiehen ruutuhousut yhdistämme nyt muodikkaasti tarkkaan viimeisteltyyn luksusverkkatakkiin ja tennareihin. Naisten tyyleissä haemme voimaa vahvoista väreistä, kuten punaisesta, pinkistä ja sinisestä. Mustan rinnalla vahvat perusvärit luovat ilmeikkään ja itsevarman tyylin. Moderni boss-nainen voi leikitellä rennoilla silueteilla ja naisellisuudella työtyylissään. Rapsakka vekkihame midimitassa yhdistettynä bombertakkiin on tyylikäs sports luxe -yhdistelmä. Ylelliset materiaalit takaavat, että asusta ei tule liian huoleton. Klassisen kauluspaidan voi uudistaa pukemalla sen alle yllättävän pitsitopin tai poolokauluksellisen paidan.

Urbaanin metropoliitin suosikki

DRYKORN on uudistushaluinen ja moderni merkki, jonka designissa heijastuu minimalistisen mod-nuoren asenne. Vuonna 1996 perustettu merkki luo vaatteita itsevarmalle individualistille, jolla on tyylitaju hallussaan. Se tarttuu ajankohtaisiin trendeihin, mutta ei kadota omaa ääntään niiden alle. Muodikas militääri-estetiikka ja 60-luvun minimalistiset vaikutteet ovat näistä lemppareitamme. Olemme ihastuneita näiden premium-vaatteiden tarkkaan valikoituihin ja pitkäikäisiin materiaaleihin ja puhtaisiin siluetteihin, jotka tuovat urbaaniinkin tyyliin luksusta. Suosikkejamme naisten rennossa luksustyylissä ovat korkeakauluksiset hupparimekot, sporttiluksuksella maustetut housupuvut, rennot bombertakit sekä mukava luksusversio verryttelyhousuista, jonka voi yhdistää nahkatakkiin, korkkareihin ja ylelliseen toppiin. Miesten valikoimasta himoitsemme ylellisen pehmeitä mohair-neuleita, hyvin istuvia pukuja ja tyylikkäitä asusteita. Ryhdikäs villakangastakki on monen tyyli-idolin luottovaate – brändi luo upeita takkeja!

Yhdistele ja sekoita